Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.360
Baš si pogodila... Em bez šećera i još gratis kokos.Ja častim samo Oblija @Tamburiks ebenom delicijom, bez šećera, da bude zdrav! (bar do večeras)
Pogledajte prilog 1798069

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš si pogodila... Em bez šećera i još gratis kokos.Ja častim samo Oblija @Tamburiks ebenom delicijom, bez šećera, da bude zdrav! (bar do večeras)
Pogledajte prilog 1798069
Al kad se oporavimSad bez zezanja, unosi minimalno šećer u organizam dok se ne oporaviš. Ali ozbiljno.
A nas šalješ na ortopediju?! Nas?!moj kolega je jede sa mladim kajmakom
kaže da je vrh
ja sam u fazonu
![]()
Ne. To smo izbegavali. Prešli na plan B. Jer, da je obično vađenje bilo, otvorili bi mi sinus, pa bi morali da šiju.
Hvala za informaciju da znam za ubuduće.
Kako god, Sutra ću biti OK![]()
A da pravimo neku anketu "da li vratiti sweeet" i onda da iskukamo ponovo proizvodnju istihŠto smo jele- jele smo![]()
Hvala.Želim ti brzo ozdravljenje.![]()
Jesu vala ove zauvijek TOP samo što koštaju kao da Hrvati prodaju EU papire uz kutiju napolitanki.Ne znam da li umišljam, ali meni nijedne napolitanke nisu ono što su nekad bile
iako ima par koje još volim![]()
nisu, ove štarkove su sad pune nekog čudnog šećera zbog čega su preslatke čak i meniNe znam da li umišljam, ali meni nijedne napolitanke nisu ono što su nekad bile![]()
A da pravimo neku anketu "da li vratiti sweeet" i onda da iskukamo ponovo proizvodnju istih![]()
Jesu vala ove zauvijek TOP samo što koštaju kao da Hrvati prodaju EU papire uz kutiju napolitanki.
Pogledajte prilog 1798074
on je već bio, više putaA nas šalješ na ortopediju?! Nas?!![]()
od kraša volim one ledene kocke ali ne znam jel se prave još, nisam ih skoro video kod nas ovamoJesu vala ove zauvijek TOP samo što koštaju kao da Hrvati prodaju EU papire uz kutiju napolitanki.
Zaštooooooooo?Nema od toga ništa, uklonili su mašine koje su ga proizvodile i neće ih biti više, na žalost.
Trpaju puno šećera jer je nestašica kakaoa u svetu.nisu, ove štarkove su sad pune nekog čudnog šećera zbog čega su preslatke čak i meni
one jaffa i sl takođe
nisu, ove štarkove su sad pune nekog čudnog šećera zbog čega su preslatke čak i meni
one jaffa i sl takođe
Nabavili nove mašine da se malo igraju sa ukusima. Sweet je otpao.Zaštooooooooo?![]()
Prave, da. Ima i mini pakovanje, to ponekad kupim za uzkafu.od kraša volim one ledene kocke ali ne znam jel se prave još, nisam ih skoro video kod nas ovamo
Jesu vala ove zauvijek TOP samo što koštaju kao da Hrvati prodaju EU papire uz kutiju napolitanki.
Hvala ti
Htjela sam da ti ugodimBaš si pogodila... Em bez šećera i još gratis kokos.Ti i Heroj jedete čudne slatkiše.
![]()
Sebe!Hvala ti
A šta si ostalima donela?![]()