Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.437
to ne treba tebe da zanimaPa šta si navalio da ližeš tu tako strastveno pred narodom.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ne treba tebe da zanimaPa šta si navalio da ližeš tu tako strastveno pred narodom.![]()
crnac bez jaja
Koji je ovo kolac?
U redu, liži, stavi gif na svakok stranici, pinujmo tvoja lizačka umeća.to ne treba tebe da zanima![]()
Budaloocrnac bez jaja
Ne ljubomorišiU redu, liži, stavi gif na svakok stranici, pinujmo tvoja lizačka umeća.
Mamiš žene samo jel.
Da da da, kako da ne, znam teeee.smejem se za sebe nešto
Kako ne znaš
Koji je ovo kolac?
Što da ljubomorišem kad ga samo na meni primenjuješ, ja ponosna.Ne ljubomoriši
znacciBudaloo
E šteta da crnca nemaju, ovde se samo beli krem najviše konzumira.
Znači, belac bez jaja![]()
Jesi li ti ona koja mislim da jesi ?Kada Lobica sa novim identitetom dođe (ali još uvek prepoznatljivom slikom), neka otvori poruke za mene. Hvala unapred.
![]()
Ko, ko, koooo? Šapni naaaam!Jesi li ti ona koja mislim da jesi ?![]()
Reci ko je da i mi mislimo istoJesi li ti ona koja mislim da jesi ?![]()
Ne može
Samo da ti je da izbjegneš luk
Sramota![]()
Može i bbq sos, ili malo tabascaAoooooo, čuj majonez uz ćevape, kakvo svetogrđe, zamalo šlag da me strefi![]()
Ja Lobicu da sretnem u ćevabdžinici, pravila bih se da se ne poznajemo![]()
Čini mi se da je on bio nešto bolji u prošlom veku.što se kokosa tiče ovo mi je vrh
pogotovo posle čaja kad me drkne na šećer
![]()
Hajde da se igramo gluvih telefona AAAA!Reci ko je da i mi mislimo isto
Šta fali ?muškarci koji skupljaju parfeme
tačno treba sve da ode u pm
Pa nije muško, smiri se.PreCtavi se i navedi kakve su tvoje namjere, pa ću onda odlučiti da li će Lobica otvoriti poruke za tebe. Hvala!
Mužjak treba da miriše na vinjak i motorno ulje a ne tamo ko neki fićfirić da se prska sa vodicom od bivoljih polnih žlezdaŠta fali ?
Mužjak i treba da miriše, opojno, obuzimajuće, sveprožimajuće![]()