Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.378
Kuce, mace, drvece, vodu, nebo i pomenuto kamenje da nam nisi dir'o!sveeeeeee, kamen na kamenu da ne ostane
totalni reset
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuce, mace, drvece, vodu, nebo i pomenuto kamenje da nam nisi dir'o!sveeeeeee, kamen na kamenu da ne ostane
totalni reset
Čitaš tamo? Izdaja!Juce se pominjao Pobednik na Caskanju na Ani. Pa i ovo mesto. Portal izmedju dimenzija je ponovo procurio.
Sad zamisljam Makicu kao kad se pojavljuje Terminator bez odece!
Dobro vam jutro sivo!
kuj je pominjao ovo mesto?Juce se pominjao Pobednik na Caskanju na Ani. Pa i ovo mesto. Portal izmedju dimenzija je ponovo procurio.
Dobićeš 2%!Poslednje jutro koje se budim ko siromah.
PreCtavi se i navedi kakve su tvoje namjere, pa ću onda odlučiti da li će Lobica otvoriti poruke za tebe. Hvala!
Obli i ja polako počinjemo da se pravimo da te ne poznajemo, do večeri si već na bloku...Dobićeš 2%!
Idi pa vidi!kuj je pominjao ovo mesto?
Svaki put kad čujem pura, uvek mi prvo na pameti ona kletva - dabogda glavom puru mešao.
Ćuti, treba mi sutra tražiti 100 dinara...Obli i ja polako počinjemo da se pravimo da te ne poznajemo, do večeri si već na bloku...
Dok ti dođeš, raspitaš se ko smo, gde smo... mi smo već na ostrvu (neću reći kom).
Pa kad necete o parfemima i kikicama.Čitaš tamo? Izdaja!
Kad nisu izbrisali temu sa uputstvom.tamo se znači još brišu![]()
Obli jeR ovo istina?Obli i ja polako počinjemo da se pravimo da te ne poznajemo, do večeri si već na bloku...
Dok ti dođeš, raspitaš se ko smo, gde smo... mi smo već na ostrvu (neću reći kom).
Nikad nisam jela kacmak sa podvarkom. Joj kad ce taj podvarak mmm.uf uf pura kad se pomeša sa podvarkom
![]()
di da gledam?Idi pa vidi!
Nisu direktno, ali rekli su da postoji.
On ne razgovara sa nepoznatima.Obli jeR ovo istina?![]()
Nit' je dao brojeve, nit' 100 kintiObli jeR ovo istina?![]()
pura i kačamak nije istoNikad nisam jela kacmak sa podvarkom. Joj kad ce taj podvarak mmm.
Ama na o cemu razmisljate, ali nista se nije desilo. Setio se neko da nema Pobednika pa krenula malo prica. Svi su dobri.di da gledam?
Objasni! Posluzi ili produzi.pura i kačamak nije isto![]()