Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.606
Radoznalost je ubila mačku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sumljam da jesi, ako jesi to je jel si se zbunio, štobrekli tipfelerJeste.
Ali za mene je strašno i što mi je negde na Ani ostao post gde sam napisao jer umesto je l' i to primetio posle isteka vremena za edit.
A zbog radoznalosti sam pogledao i Srpski film, tako da...![]()
Jeste.
Ali za mene je strašno i što mi je negde na Ani ostao post gde sam napisao jer umesto je l' i to primetio posle isteka vremena za edit.![]()
Aj postavi opet, nmg tražitiKad klikneš na reel koji sam okačila i pogledaš ga do kraja.![]()
Kukao sam danima na temi zbog toga.
Mene je tako danima proganjalo kad sam napisala osumljičen umjesto osumnjičen![]()
Uživo je još gore.Meni nije jer sam se nagledala tih emisija na TLC-ju i hordaša i onih okp čistača koji idu kod ovih ekstremnih štroka da im čiste.![]()
Joj.Jeste.
Ali za mene je strašno i što mi je negde na Ani ostao post gde sam napisao jer umesto je l' i to primetio posle isteka vremena za edit.
A zbog radoznalosti sam pogledao i Srpski film, tako da...![]()
Mene je tako danima proganjalo kad sam napisala osumljičen umjesto osumnjičen![]()
Koji Sheldoni, hahaha.. Ali tu sam i ja negdje po pitanju toga.Kukao sam danima na temi zbog toga.Nadao se da mi učiteljica nije na forumu.
![]()
Koji ti element pokušavaš otkriti? Ne razumijem.Što? Ne.
Ovde je dobro. 15 min je kao večnost. Ispravljam svaki drugi.Koji Sheldoni, hahaha.. Ali tu sam i ja negdje po pitanju toga.
Treba produžiti vremenski rok za mijenjanje poruka zbog ovakvih stvari.
Nije.
Ja jok, mrsko mi.Ovde je dobro. 15 min je kao večnost. Ispravljam svaki drugi.Tamo je bilo 2-3 min, valjda.
![]()
Ja sam metal, beboKoji ti element pokušavaš otkriti? Ne razumijem.
Pa šta sam ja onda, pesak?Nije.
Škorpija ti je voda, Devica zemlja.
Mislim da se i ovdje to mijenjalo. A koliko znam, ovi koji su VIP imaju i više vremena, oko pola sata, čini mi se.Ovde je dobro. 15 min je kao večnost. Ispravljam svaki drugi.Tamo je bilo 2-3 min, valjda.
![]()
Fali ti N tu.Ja sam metal, bebo![]()
Ovde je dobro. 15 min je kao večnost. Ispravljam svaki drugi.Tamo je bilo 2-3 min, valjda.
![]()
Kako da ga ne ispravim kad pređem preko njega čitajući... Pojeo bih se posle.Ja jok, mrsko mi.
Nema više boca? Jel bolje sad bez ili?Fali ti N tu.![]()
Meni se sviđa da sam metalFeng shui kineski![]()
Bitno je da imaš ideju o čemu ćeš pisati. Imaš to?
Početak će doći prirodno..