Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.408
Od kako znam za sebe, meni je hladno čim leto prođe ( tj. već pred kraj avgusta )Ti si zimogrožljiva.
Mada mislim da si premlada za to, to uglavnom stari ljudi tako kukaju da im je uvek hladno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kako znam za sebe, meni je hladno čim leto prođe ( tj. već pred kraj avgusta )Ti si zimogrožljiva.
Mada mislim da si premlada za to, to uglavnom stari ljudi tako kukaju da im je uvek hladno.
Ne mere, jeste maltretiranje što ne mogu da se pokrijem, ali lepo je sedeti usred zime u majici i gaćamaHoćeš da se menjamo stanova preko zime, da ne moram kupovati medveda![]()
Ti voliš da ti bude toplo.Imam centralno grejanje u stanu.
Normalnim ljudima nije hladno kod mene, ali meni jeste![]()
i ja tako sedim i onda se pokrijem sa dva jorgana i dva ćebeta i tresem seNe mere, jeste maltretiranje što ne mogu da se pokrijem, ali lepo je sedeti usred zime u majici i gaćama![]()
Strah me da mi nešto ne uletiOd kad su pretopli radijatori problem pored prozora i ventila?![]()
Tebi je rešenje da postaneš alkoholičar.i ja tako sedim i onda se pokrijem sa dva jorgana i dva ćebeta i tresem se![]()
Jesi probala obući duplu pidžamu? Meni pomognei ja tako sedim i onda se pokrijem sa dva jorgana i dva ćebeta i tresem se![]()
Kako se uvijek vratimo na tvoje nogeTebi je rešenje da postaneš alkoholičar.
Meni uvek ledene noge.![]()
Strah me da mi nešto ne uletia ventile ne diram!
Jesi probala obući duplu pidžamu? Meni pomogne![]()
Ma u pravu si, otvaram ponovo!komarnik
Onda tebi nije hladnone volim pidžame
Nema to veze sa godinama.Ti si zimogrožljiva.
Isto, hladne noge.Tebi je rešenje da postaneš alkoholičar.
Meni uvek ledene noge.![]()
Savetovaću te kako da izbaciš slepog miša. Imam iskustva.Strah me da mi nešto ne uletia ventile ne diram!
Ako se proširi sa nogu, nije isključeno.Isto, hladne noge.
Hvala na savetu. Ti si alkoholičar?![]()
Samo NEMOJ večeras, taman sam izvršila sve provjere u stanu, ispod namještaja, na namještaju i sl. da provjerim ima li neka babaroga, leptir, skakavac, krokodil itd.Savetovaću te kako da izbaciš slepog miša. Imam iskustva.Mislim da sam to već pisao ovde.
![]()
Kod mene je podno grejanje, zidovi su topli. Mogu da otvorim prozor, ali pomaže samo kad je širom otvoren, onda se stan ohladi. Kad zatvorim, za pola sata kao da nisam ni otvarao. I onda tako balansiram, pre spavanja rashladim na dvadesetak stepeni, pa da zaspim brže bolje, dok ponovo ne ugreje.Od kad su pretopli radijatori problem pored prozora i ventila?![]()
Ja ne pijem jer mi alkohol škodi nogama. Širi ihAko se proširi sa nogu, nije isključeno.![]()
Kad je bilo prethodni put?Kako se uvijek vratimo na tvoje noge![]()
Onda tebi nije hladno![]()
Nekad danas.Kad je bilo prethodni put?![]()
Probaj one sa džepovima. I zamisli da se spremaš za grad.ne volim pidžame