Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.454
Nisu mir i stabilnost kao jaŠto vam je s tim avatarima, jedva vas prepoznah.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu mir i stabilnost kao jaŠto vam je s tim avatarima, jedva vas prepoznah.![]()
Nismo, znam da je ukrao moju ideju jer sam lanuo pred njim i Zakijem. Rekao sam da ću se vratiti kao Samozadovoljavajuć, kad me banuju. I nakon nekog vremena kad su banovali Chikija, eto njega kao SamozadovoljavajućPlaky!
Mozda ste samo ko Tesla i Edison sazreli za istu ideju.
Oni su opozicija.Nisu mir i stabilnost kao ja![]()
To mi poznato, samozadovoljavajuć.Nismo, znam da je ukrao moju ideju jer sam lanuo pred njim i Zakijem. Rekao sam da ću se vratiti kao Samozadovoljavajuć, kad me banuju. I nakon nekog vremena kad su banovali Chikija, eto njega kao Samozadovoljavajuć![]()
popravio samKo menja avatar, taj je ćaci?
Poznato, jasta.To mi poznato, samozadovoljavajuć.I dalje nemam pojma koji si.
![]()
U KanadiA te ćelave mačke nisu stara rasa. Ima dve rase ćelavih mačaka, obe su nastale nakon drugog svetskog rata.
Kojiii pitom pogled i njuska
Leca vas pozdravlja sa zidica. Sve joj je mirisalo sa Donjeg Grada, pa sam morala da pazim da ne odluci da leti.
Prvi put se par stanica vozila tramvajem i malo se plasila, dobro je proslo.
Isle smo na trcanje. Odavno bas nismo. I jos u moje stare krajeve. A verovatno i njene jer je pronadjena na Dorcolu.
Prosle zime smo trcale. Medjutim ispalo je da je tada i dalje bila pozitivna na srcanog crva, pa sam stopirala i ako nije dellovalo da joj smeta.
Takodje imala je i dva spektakularna bekstva na Tasu, tako da je to bio kraj.
Ona lepo trci na povocu, saradjue. I bez povoca je bila ok, ali dok npr ne stanem, kad stanem ode u tri lepe. Kad hoda na povocu vucaram je silom milom. Tako da je trcanje jos i najsaradljivije. I zimi je dobro jer ne bi inace ostajala napolju. Toplo ne moze, hladno nece, bezi, ne odaziva se, cima gde hoce, cesto vuce odmah kuci, jede ugl samo.iz ruke, nece granule, ima lazne trudnoce po tri, cetiru meseca ...zahtevna u pm. Bar je sada valjda zdrava.
Mom tati je 79. rodjos. Odneli smo mu lepo vino. Tortu i pecenje su trazili da im kupimo, to je da kazem usluzna kupovina, a ne poklon.Jednu H&M trenerku koju ce mozda i da mu maznu. Reciklirala sam Cherutti 1881 koji nam je samo stajao. I narucio je sveske na visok karo i olovke, jer on pise price rukom. Jedino mu nisam sada nasla knjigu, pitala sam ga sta hoce, jer nisam bas znala ove druge stvarcice da cu mu donositi. Klasicnijih autora je nikakav izbor i ako deluje da kobejagi svega ima.
Hvaala!Kojiii pitom pogled i njuska![]()
Srecan rodjendan tati!
Sad ispada da ima više rasa ćelavih mačaka, kad sam zadnji put guglao našao sam samo 2.U Kanadi
Sphynx se zove
Meni je i ova frizura na drugoj slici totalno tvoja.Jeste! Znas je, bravo!
Ju, beli macak. Nije moje lice, ali sad je moj macak. Hahaha.
Tesko ih je primorati da izadju iz kuce. I moj tata je kod kuce, osim sto jednom sedmicno odveze mamu do prodavnice, a i to mu je postalo napodnoHvala na cestitkama!
Meni je zao sto on ne mrda iz kuce..idemo na kafu samo kad ide na neki pregled. Ali nije do mene i to je tako.
Pa prelepo! Ti si nasledila taj talenat od njegaIma zanimljive ideje, koje ja ne citam, jer je rukopis olovkomKad mi isprica, zanimljivo je.
Ima jednu pricu u nekoj zbirci zajdnickoj sa nekog konkursa. Mozda sedamdesete... Ta se zove Kupicemo Zorici sivacu masinu. I radi se o vremenu kad je to bio san i investicija. I neka porodica u fazonu, nemam pojma, Djekne npr (nisu Crnogorci), veca kako treba to da urade za buducnost doticne Zorice. Ima i zbirkicu Moj stroj, jer je pobedio bio na konkursu Price iz NOBA. Kako je sve to davno bilo.
Ima i dokumenrarni film o majci kojoj su ubili sina na Kosovu. I to su bilk poceci tih dogadjanja o kojima nije bilo mnogo reci osamdesetih. Pa su se probijali po festivalima. Uopste ne postoji sad to na netu i moram da ga pojurim da negde potrazi. Majka se zove prva verzija, a Ocevina sa dodatkom.o njenoj daljoj sudbini. Imali su privatnu firmu i uglavnom su radili reklame,.msm to je negde jos Jugoslavija i prilicno nije bilo toga. Medjutim kako to biva neko iz ekipe je razhebao stvar, odbijao poslove jer je supervelicantvenmegatalenat, shebao prostor, napravio im dugove i cao.
Pamtim kad su nam pravili Ng paketice.
Verovatno, svima je u pitanju genetska anomalijaSad ispada da ima više rasa ćelavih mačaka, kad sam zadnji put guglao našao sam samo 2.
Ima Peterbald, Donskoy, Elf, Bambino, Lykoi...
profiHejteri jeste onda
![]()
jekste pišemMoco i ovde pises
![]()
O, vratila nam se Cate. Ovaj put s Antoniom. Pazi kad ti Roki ovo vidi.Pa prelepo! Ti si nasledila taj talenat od njega![]()
Što? Voli Banderasa?O, vratila nam se Cate. Ovaj put s Antoniom. Pazi kad ti Roki ovo vidi.![]()