Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.494
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm.Pa dogovorili smo sinoć, danas svi ručamo koketinu pečenu!
50-100€ ako je otišla elektronika u podizaču.Muški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla?Skup kvar?
Od 20 do 150 evra.Muški, pitanje za vas, prozor na vratima suvozača se zatvara sam od sebe, mislim otvorim 4-5 cm, nakon 10 sec se zatvori. To se desilo jutros jedno 45 x, igrali smo se prozor i ja tako od kuće do posla?Skup kvar?
Možda ima duhovitog duha50-100€ ako je otišla elektronika u podizaču.
Mada francuzi su poznati po tome da čim krene hladno vreme da se u kola usele gremlini.
Možda malo i vlaga je*eniše
Samo taj podizač? Ma ebo taj prozor, i ne treba mi50-100€ ako je otišla elektronika u podizaču.
Mada francuzi su poznati po tome da čim krene hladno vreme da se u kola usele gremlini.
Možda malo i vlaga je*eniše
Ja ću danas praviti prvi put susam štapiće
Jesi i ti primijetila kako s godinama spontano više ulazimo u kuhinju?![]()
GodineJa počela kao Snowko, samo me hrana zanima![]()
Tačno sam pomislila na to da će te me isprepadati čim sam kliknula "objavi odgovor"Možda ima duhovitog duha![]()
Pa da, meni su toliko tražili, ja kupio na aliexpresu za 20€ i sam zamenio.Samo taj podizač? Ma ebo taj prozor, i ne treba mi![]()
Čega bolan 150, pa ne dam nema šanse!Od 20 do 150 evra.
Sarmu ću pravit ako se nekad udam znači nikadMislim da bi se i meni to svidjelo
Strašno gdje smo došle, još ćemo daleko bilo sarmu početi praviti![]()
![]()
Ja sam ti dao cene u BG, kod vas je tamo možda jeftinijeČega bolan 150, pa ne dam nema šanse!
NeeeeeeeSu čim su punjene?![]()
A nisu oni, samo sam ja zlobnicaTačno sam pomislila na to da će te me isprepadati čim sam kliknula "objavi odgovor"
E Minka, Minka, nikad pameti nećeš doći.![]()
Pored Minke jedeš nešto što te asocira na bivšuOvo mi cura pravila, brzo i skroz je ok![]()
Znam šta ću danas da jedem
Bez ove teme se ne bih setio, hvala dragi prijatelji.
Sad ću pitati majstoraJa sam ti dao cene u BG, kod vas je tamo možda jeftinije
Heco, dragi prijatelju, evo za tebe slika mog lazanja! srce, srce, skocko, trefLazaaaaanjeeeeeee