Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Imaš isto i za Psiho (Hitchcock). Bates Motel.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, na listi mi jeImaš isto i za Psiho (Hitchcock). Bates Motel.
Odlična gluma Vere i onog glavnog lika, njenog sina.Znam, na listi mi je
Dok odgledam novog Dextera pa možda dođe to na red
Velika greška.Dextera nikad nisam krenula s gledanjem.
Kako si Lost uspio s onoliko epizoda? Ono se mora rastaviti, previše ih je.Velika greška.
Dexter je uz Lost i prvu sezonu Prison Break prva serija koju sam izbindžovao.
Seo da gledam uveče u 18h gledao ujutru do 05h![]()
Ehej, kako je prošlo danas?Dobro veče
Preživjela? Jel bilo gadno?Dobro veče
I na hladnocu.Samo se ti bahati na ovu skupoću![]()
Ehej, kako je prošlo danas?
Preživela jedva. Mada, ne bi se reklo po meni. Hoćeš sliku?Preživjela? Jel bilo gadno?
A jesu dobro napravili to što su napravili? Kako se sada osjećaš?
Napravila sam se pametna i pitala jel ima neki način bez šivenja
Razmotrila sam i prihvatila dužu varijantu (oko sat vremena) i posle bolniju.![]()
Napravila sam se pametna i pitala jel ima neki način bez šivenja
Razmotrila sam i prihvatila dužu varijantu (oko sat vremena) i posle bolniju.![]()
Ne ceo Lost, samo prvu sezonu koja je tad bila izašla. Posle smo jurili pirate za druge epizode i ko je mogao da skida.Kako si Lost uspio s onoliko epizoda? Ono se mora rastaviti, previše ih je.
Može, nisam gadljiva kad je bilo kakva bolest/rana itd u pitanju. Nažalost očeličenaPreživela jedva. Mada, ne bi se reklo po meni. Hoćeš sliku?![]()
Kao voz da je prešao preko mene. Ne znam kako to izgleda ali ja tako izgledam sadA jesu dobro napravili to što su napravili? Kako se sada osjećaš?
Joj kad sam ja 2022 imala operaciju, jedino je bilo lijepo one sate nakon buđenja iz anestezije, sve ti finoKao voz da je prešao preko mene. Ne znam kako to izgleda ali ja tako izgledam sad![]()
šta si ti operisala?Joj kad sam ja 2022 imala operaciju, jedino je bilo lijepo one sate nakon buđenja iz anestezije, sve ti finoali poslije sve bolno, smijeh najviše
![]()
Ma dobro, kod mene je bila neka gadnija upala slijepog crijeva, kasno prepoznali, patnja 10 dana i onda hitno na sto.šta si ti operisala?
Mislila sam na konkursNereseno
Cesi se trude ali im ne ide.
Uh, ja sam Lost pogledala puno kasnije, kad su već sve sezone bile izašle i prošlo dosta godina nakon toga.Ne ceo Lost, samo prvu sezonu koja je tad bila izašla. Posle smo jurili pirate za druge epizode i ko je mogao da skida.
Pa kad se desio onaj je*eni štrajk scenarista kakva je to katastrofa bila![]()