Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

@Tamburiks vidiš da nisi zakasnio, samo ja imam brže prste :kiki: :manikir:

Kafić-Priče-iz-prošlog-veka-IV-Jesen-u-Žardinjerinom-sokaku-di-cvjeta-dinja-ispod-duda-☼-561-s...png

Oj idite u sukulente, sad ne samo da sam pokusala da procitam sve od sinoc. Nego sam sve u sebi i odgovarala i tako se ispricasmo, svaka mi cast.

Dobro jutro, caja, kafe, nesto da se nategne...

Shadow srecno sa zubarom, nisam skontala sta radi.

Lo, ubicu te sto ne kazes dok ti je takav pakao, pa da te grlj ljub. Potpuno razumem ceo mod, no ja cesto uvece i ujutru imam kaubojski hod i prosto kvar mi je neotklonjiv. Imam problem sa stopalom pride, a ovde bolje se besiti nego cekati preglede. Tako da sam na strani mazga pristupa. Ali ti nemoj. I dopada mi se sto su ti sve odmah lepo obuhvatili i sto ti je magnet cist.

Guglala sam koja je prva genracija posle bumera.

Pa, dogod su na sceni sve preostale legende, verovatnoca je da nisu najstariji u publici, nego na sceni.

Male kaktuse sam od detinjstva ubijala. Posle je macka to preuzela. Poslednji je padao i obarala ga. Pa je tako ostao da zivi i lezi na terasici u proslom stanu. I vetar ga je obarao, samo sam jednom digla ruke. Jer ako izazadjem eto i belog tada klipana. Kad sam ga unela i kupila neku debilnu zemlju koja nije funkcionisala, pesak, sta li, da ga uspravim. Macka je bila brza.

Nemam saksijsko i ne volim cvece po kuci. Ne volim ni rezano. Prosli rodj mm je morao da upari buket sa tortom, posle sam osusen malo cuvala i kradom izbacila. Jeste bilo lepo, ajde neka mu.

Ali najlepse sa obaveznom orhidejom je bio buket koji je za njegov, letnji rodjendan pocela da mu kupuje Kata, gazdarica na moru. Jeste ona sto je shebala kicmu i sto joj nismo cestitali rodj jer smo promasili za dan. Dve god se nismo videli :(. Njeni potezi su bili neocekivano dirljivi, a posle ocekivano. U Gr imuskarci kaze dobijaju cvece, hm.

Volim drvece. Moze jedno drvo za poneti.

Oj idite u sukulente, sad ne samo da sam pokusala da procitam sve od sinoc. Nego sam sve u sebi i odgovarala i tako se ispricasmo, svaka mi cast.

Dobro jutro, caja, kafe, nesto da se nategne...

Shadow srecno sa zubarom, nisam skontala sta radi.

Lo, ubicu te sto ne kazes dok ti je takav pakao, pa da te grlj ljub. Potpuno razumem ceo mod, no ja cesto uvece i ujutru imam kaubojski hod i prosto kvar mi je neotklonjiv. Imam problem sa stopalom pride, a ovde bolje se besiti nego cekati preglede. Tako da sam na strani mazga pristupa. Ali ti nemoj. I dopada mi se sto su ti sve odmah lepo obuhvatili i sto ti je magnet cist.

Guglala sam koja je prva genracija posle bumera.

Pa, dogod su na sceni sve preostale legende, verovatnoca je da nisu najstariji u publici, nego na sceni.

Male kaktuse sam od detinjstva ubijala. Posle je macka to preuzela. Poslednji je padao i obarala ga. Pa je tako ostao da zivi i lezi na terasici u proslom stanu. I vetar ga je obarao, samo sam jednom digla ruke. Jer ako izazadjem eto i belog tada klipana. Kad sam ga unela i kupila neku debilnu zemlju koja nije funkcionisala, pesak, sta li, da ga uspravim. Macka je bila brza.

Nemam saksijsko i ne volim cvece po kuci. Ne volim ni rezano. Prosli rodj mm je morao da upari buket sa tortom, posle sam osusen malo cuvala i kradom izbacila. Jeste bilo lepo, ajde neka mu.

Ali najlepse sa obaveznom orhidejom je bio buket koji je za njegov, letnji rodjendan pocela da mu kupuje Kata, gazdarica na moru. Jeste ona sto je shebala kicmu i sto joj nismo cestitali rodj jer smo promasili za dan. Dve god se nismo videli :(. Njeni potezi su bili neocekivano dirljivi, a posle ocekivano. U Gr imuskarci kaze dobijaju cvece, hm.

Volim drvece. Moze jedno drvo za poneti.
Lep roman
citam detaljno posle
sad se ja bavim bijklama doduse nisu sukulenti
ali treba da ih posadim na sselu iako nije vrenme
ali sestra insisstira
jbg nema borbe sa njom ona je tvrdoglava kao mazga
do kuckanja

hm
on je tako retko dolazio da nisam ni primetio
sutra ću da ga pitam gde je šta je, valjda ću da se setim
Ma ne muči se, došla mu njegova faza :) pojaviće se. Mene je izgleda van foruma blokirao :D
Nek je samo živ i zdrav i evo javno obećavam više mu neću psovati kad se vrati!

:rtfm:nemoj da ga braniš. Da nije počeo da leti, ne bih ni znala da je tu. Borili smo se sat i po . :sad2:
Malo on bio na stolu, pa malo ja,.... legla u 3h :roll:
Smrdibube je lako izbaciti. Poturiš joj tanak karton pod noge, i onda je istreseš kroz prozor. U te svrhe sam sačuvao više malih kartona nakon kupovina čarapa :)

Stjepko ko ja 🤣 Tek sam skoro nedavno skapirao razliku između Bešlića i Muslimovića 🤣

Baš je lepa ta tema s početka pesme koja se ponavlja više puta, koju i Stjepko posle svira na trubi (1:23).

Pravi narodnjak!
a jel znaš da Stjepko ima album sa kompozicijom Prebranac
a komponovao je trubač Clark Terry
bio čova u gostima kod Miše Blama
a Mišina žena Izvorinka samo nutka gosta đakonijama
i primeti da ovaj ne pipa prebranac, nije mu se sviđalo kako izgleda
ali Izvorinka, ljuta vlajna, uzme kašiku prebranca i strpa mu usta
čova proguto, šta će, i ukapira da je ukusno, i smaže brdo prebranca i napravi instrumental

a jel znaš da Stjepko ima album sa kompozicijom Prebranac
a komponovao je trubač Clark Terry
bio čova u gostima kod Miše Blama
a Mišina žena Izvorinka samo nutka gosta đakonijama
i primeti da ovaj ne pipa prebranac, nije mu se sviđalo kako izgleda
ali Izvorinka, ljuta vlajna, uzme kašiku prebranca i strpa mu usta
čova proguto, šta će, i ukapira da je ukusno, i smaže brdo prebranca i napravi instrumental
Nisam znao, ali trenutno slušam, hvala!

giphy.gif

Back