Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Joi, kortiko rokam ujutru dva odjednom, baš da ne bih imala tokom noći nesanice i ostale nus pojave. Ali danas me nešto sve kontra odradilo, previše lekova pijem. Radi me i na nemir, razdražljivost.:fdlan:
1000060545.gif

Nećeš još dugo da piješ?

Probaj kontra da radiš..... prvo dovedeš misli u red pa onda telo.
Pa kažem da su mi misli bile u redu i onda bih pokušavao neka joga/istezanja da se kao malo razmrdam u nekim pauzama i samo izađem još gori mentalno, a ni ne osećam se više rastegnuto 🤣

Danas odradih nešto lagano, bez puno pokreta i to je odradilo posao.

Stresira me neka gamad što ne plaća pare koje su dužni, izazivaju sve najgore u meni.

Jel baš moraš toliko lekova? :eek:
Moram, jer sam bila na jakim injekcijama nedelju dana ujutru več bockanja po 5-6 injekcija dnevno sam primala i sad 10 dana moram na lekovima da budem.
Prve nedelje pokušali su standardnim injekcijama, nije bilo bolje, onda druga nedelje jače droge i dva puta dnevno (jutro veče svaki dan), a onda 10 dana lekovima da budem pokrivena, pa tek onda da vidim kad se skinem sa svih lekova kakvo je pravo stanje.

Da, da, nadrljala fino 🤣

Pa kažem da su mi misli bile u redu i onda bih pokušavao neka joga/istezanja da se kao malo razmrdam u nekim pauzama i samo izađem još gori mentalno, a ni ne osećam se više rastegnuto 🤣

Danas odradih nešto lagano, bez puno pokreta i to je odradilo posao.

Stresira me neka gamad što ne plaća pare koje su dužni, izazivaju sve najgore u meni.
uzmi Raid za gamad :zper:

Moram, jer sam bila na jakim injekcijama nedelju dana ujutru več bockanja po 5-6 injekcija dnevno sam primala i sad 10 dana moram na lekovima da budem.
Prve nedelje pokušali su standardnim injekcijama, nije bilo bolje, onda druga nedelje jače droge i dva puta dnevno (jutro veče svaki dan), a onda 10 dana lekovima da budem pokrivena, pa tek onda da vidim kad se skinem sa svih lekova kakvo je pravo stanje.

Da, da, nadrljala fino 🤣
A kakve si to akrobacije izvodila kad si se tako sredila? :eek:

A kakve si to akrobacije izvodila kad si se tako sredila? :eek:
Brzi hod 15 km bez pauza, uzbrdo nizbrdo i kad sam stigla kući i ohladila se, nisam mogla da zgazim na nogu niti da pomerim, da hodam, tu noć sam plakala bukvalno.

Vukla sam nogu k'o Herr Flik. 🤣

Brzi hod 15 km bez pauza, uzbrdo nizbrdo i kad sam stigla kući i ohladila se, nisam mogla da zgazim na nogu niti da pomerim, da hodam, tu noć sam plakala bukvalno.

Vukla sam nogu k'o Herr Flik. 🤣
Ne vredi da se sad pravim pametna, ali nemoj to više raditi.
Ima efekta i sa pauzama. Čak više efekta. ;)
Izguraj sad ovo.... Budi strpljiva i miruj koliko možeš. :heart:

Ne vredi da se sad pravim pametna, ali nemoj to više raditi.
Ima efekta i sa pauzama. Čak više efekta. ;)
Izguraj sad ovo.... Budi strpljiva i miruj koliko možeš. :heart:
Ma sve bi bilo u redu da ja nisam takve prirode kada zapnem kao sivonja ne odustajem dok ne ispunim ono što sam zacrtala, pa glavom kroz zid.
Trebala sam dan pauze da imam, pa svakog drugog da idem u brzi hod i poatepeno da pojačavam km, a ja tog dana em promenila teren ( uzbrdo nizbrdo cela staza, a do tada sam samo praktikovala ravan teren), em i pojačala sa 10km na 15km, a prerhodno danima prelazila ~10km brzog hoda.

Kad ne umem da se zaustavim na vreme. :kiki: :mrgreen:

Ma sve bi bilo u redu da ja nisam takve prirode kada zapnem kao sivonja ne odustajem dok ne ispunim ono što sam zacrtala, pa glavom kroz zid.
Trebala sam dan pauze da imam, pa svakog drugog da idem u brzi hod i poatepeno da pojačavam km, a ja tog dana em promenila teren ( uzbrdo nizbrdo cela staza, a do tada sam samo praktikovala ravan teren), em i pojačala sa 10km na 15km, a prerhodno danima prelazila ~10km brzog hoda.

Kad ne umem da se zaustavim na vreme. :kiki: :mrgreen:
Ubilo te da pobediš ovde u broju koraka 🤣

Back