Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spremamo se čoek i ja na alternativni koncert i išli da kupimo karte
Dođe nam večeras ortak i kaže da nas je pozdravila vlasnica Undera gde je svirka
Mi u čudu- nismo sa devojkom pričali, samo razmenili osmehe, a uostalom, KAKO MOŽE DA ZNA KO SMO MI?
I ja se setim- SIGURNO SMO NAJMATORIJI koji su kupili karte, a kako smo oboje gotik, onda smo joj još simpatičniji
I NARAVNO, bi!a sam u pravu- na mi Zelenko!![]()
ма јооооокNećemo pretjerivati![]()

Koje ste vi godište?Spremamo se čoek i ja na alternativni koncert i išli da kupimo karte
Dođe nam večeras ortak i kaže da nas je pozdravila vlasnica Undera gde je svirka
Mi u čudu- nismo sa devojkom pričali, samo razmenili osmehe, a uostalom, KAKO MOŽE DA ZNA KO SMO MI?
I ja se setim- SIGURNO SMO NAJMATORIJI koji su kupili karte, a kako smo oboje gotik, onda smo joj još simpatičniji
I NARAVNO, bi!a sam u pravu- na mi Zelenko!![]()
Šta sad svi kao gadljivi a ovamo oralni sex svi upražnjavate
Šta je to?Rekla mi mama da nisam svjesna šta sam sve probala sa poda![]()
Ne samo to. Jesi ti bila rekla za one čaše u kafiću da si vidjela kako ih pere?Nećemo pretjerivati![]()
To je drugoŠta sad svi kao gadljivi a ovamo oralni sex svi upražnjavate

Prva generacija posle BoomeraKoje ste vi godište?
Fini su večeras. Nemoj ih dirati.Šta sad svi kao gadljivi a ovamo oralni sex svi upražnjavate
Ja na koncertu Judas Priest video dvojicu koji se umalo nisu potukli zbog zene. Stariji koju godinu od vas a nisu bili najstariji u publici![]()
Плашим се да је то кад се зубар напијеŠta je to?

Sve ima!Treba joj onda i pribor kao njegov, a to nema na Temu-u![]()
ма јооооок
само ћемо се сетити
свих невиних црвића
које смо смазали у јабукама и трешњама...
![]()

Što ti radiš ovdje? Piši!Ja na koncertu Judas Priest video dvojicu koji se umalo nisu potukli zbog zene. Stariji koju godinu od vas a nisu bili najstariji u publici![]()

Sve ima!
Nema Dexterov alat, pretražila sam ceo TemuPa više tu bakterija ima i opasnijih nego na poduTo je drugo![]()
Ах

Došao danas TemuJa šokirana sta ona piše![]()

Aj zgadi mi i racPa više tu bakterija ima i opasnijih nego na podu

Zašto ti pretražuješ kad smo Pepe i ja tu??Nema Dexterov alat, pretražila sam ceo Temu

Nema Dexterov alat, pretražila sam ceo Temu