Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.492
Stavio bih sliku nego bi ste opet gledali u nešto drugo a ne u Freju tako da nekaNego? Mrvica Freya je ispod ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavio bih sliku nego bi ste opet gledali u nešto drugo a ne u Freju tako da nekaNego? Mrvica Freya je ispod ?![]()
Koliko se zalio, a funkcionalna mu macka.Maćka?![]()
Opšte prihvatanje svake svoje dimenzije, da ne bude zabuneZnaci opste prihvatanje svake dimenzije!
Ja inače ne mjerim ništa, čak ni vagu nemam uKući![]()
Mhm...daMjeriš grumenje zlata soTim?![]()
Bolje reći doziram čaj tačno u gramProvjeravaš gramažu čaja?
![]()
Jesam, ispada da sam 170, ali mora da je pogrešno, nisam se sigurno smanjilaJesi probala mjeriti visinu krojačkim metrom na kraju?![]()
Valjda ja najbolje znam šta je ispod Herojevog jorgana, ako me razumijete![]()
Ja sam htela da mu skrenem paznju na ta budzenja ispod jograna, ali hajde da ne budem zlocko, potrudio se, kad eto nama nase civauvice.
![]()
![]()
bavimo se botanikomZnači, ispred prodavnice se ne pije samo pivo
Nego se i duuu...divani![]()
Pa nije se njemu nabudžilo, nego krevetu.A i ocekivala sam Lorelaj sa: „Kako ti se lepo nabudzilo.“
ŠokiraTA sam odsustvom njene reakcije!
Ali to je samo zato, jer je zanemocala zbog onog išijaza.![]()
Imaš u teretaniJa inače ne mjerim ništa, čak ni vagu nemam uKući![]()
Ja sam odmah zamijetila!!Zar vam nije očigledno šta je ta budža?![]()
Stavi, stavi, pa da te permutujem odmah.Stavio bih sliku nego bi ste opet gledali u nešto drugo a ne u Freju tako da neka
Kasnim s čitanjemNapisala sam već![]()
Baštovan iz očajnih domaćica da nam budeš! Da nam krešeš viškove i oreš brazde, prskaš breskve i zalivaš ruže!bavimo se botanikom
Duvaju! Vetrovi!Što si tužna što se divani...mislim, priča se, ćaska![]()
To znaš, a za Herdonej nemaš pojma gdje jeValjda ja najbolje znam šta je ispod Herojevog jorgana, ako me razumijete![]()
Da se ne predoziraProvjeravaš gramažu čaja?
![]()