- Poruka
- 92.180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek, sta. Ja sam mislila da sam svima draga, osim onima kojim nisam.
Zar nije normalno da vam se svidjam..
Beeebice, zamesila si mi grrr.
Pa sta god mora da vam posalje. Valjda mu se nece izlizati.Nemam loptu a on je mogao da kupi dečju
MV1.
Ne znam ko ga tacno proizvodi, jer ima neki svoj znak.
Znači nije mu veliki, pffff, samo neke laži i prevare.Nemam loptu a on je mogao da kupi dečju
Bolje da mene prebijes prvonosim cveće za izvinjenje![]()
Kako greškom?Ja ne ali vise volim pecurke
Karfiol sam greskom probao ali se nisam pokajao.
Pa sta god mora da vam posalje. Valjda mu se nece izlizati.
U stvari ti moras da slikas pored lopate dokaz.
Daješ nam kitu! Cveća!nosim cveće za izvinjenje![]()
Kako greškom?
Srećno sa pečurkama![]()
Uglavnom ga skuvamo u vodi bez začina, pa uvaljamo u pavlaku, a zatim u prezle pomešane sa malo ulja. Mama prži prezle u ulju, dok ja to smatram suvišnim jer su prezle same po sebi već termički obrađeneSta pravis od karfiola?
Ne lopataš sneg?Nemam lopatu
Ne daju mi u firmi da ne tucem kolege... ironično, moj šef hteo da se pobije sa jednim na kog se već mesecima zalim.
Možda se kremirao zbog onih priča od sinoćGde nam je Obli?!
Ne lopataš sneg?
Ja vučem traume od lopatanja.![]()
Ako su vam grudi veće od košarkaške lopte, neću moći da ih uhvatim kako spadaJuuuuu naopako, veliki ti!
Rukohvat!
Dugi prsti.![]()
Idi kremiraj se, proveri ga!Možda se kremirao zbog onih priča od sinoćda požuri da mu neko ne zauzme mesto.
Kao penzosi kad odu po penzije u 06h ujutru a pošta radi od 08h
I od pečurkiNe lopataš sneg?
Ja vučem traume od lopatanja.![]()
E, da ja ga i kao pire pravim ili pomešam sa krompirom i bude baš lep pire.Ja sam provalila da volim da ga skuvam i ugnjavim. Kurfuol.
Tako mi je odjednom mm. Kao pire, malo mleka, zacini, moze puter, jedino tekstura svakako nije kremasta. Ostane malo zrnast.
Ju sta ti spada i koga ces da hvatas.Ako su vam grudi veće od košarkaške lopte, neću moći da ih uhvatim kako spada![]()