Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.152
Ti se vode plašiš ko gremlini svetlosti, sumljiv si!
Ja se plašim samo kad me ti prskaš svetom vodom, peče me!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se vode plašiš ko gremlini svetlosti, sumljiv si!
Joj onaj juče sa višnjom je čist seks!
Daj recept!![]()
hoću dobiti prvi red do žbunja?
![]()
Želiš li potkresan žbun ili divlji zapušten, da ti se ni ne vidi od žbuna?hoću dobiti prvi red do žbunja?
![]()
Želiš li potkresan žbun ili divlji zapušten, da ti se ni ne vidi od žbuna?![]()
Pa jaaaoj, nenadoknadivo je sad. Hvala tiii!Dlake, da li volite ćosave ili dlakave, da li želimo da budemo besmrtni, kako hoćemo da nas sahrane, kog smo dana rođeni, krkanje srkanjeeee vrckanje, brojimo koliko smo badema pojeli za užinu....![]()
HahahahaaPogledajte prilog 1797041
Znaš šta sleduje posle ovog pogleda!
Nego, nešto mu mali i čudan organza sluh!
ajde da citiram ovoHahahahaa
Tačno se vidi ženska ruka, ovaj, moja malenkost!Pogledajte prilog 1797054
Ko je ono imao zamerke na moju posteljinu?
@Kćerka Direktora Cirkusa beše?
Nameštan je krevet samo za slikanje![]()
E ovo mi se svidja.Pogledajte prilog 1797054
Ko je ono imao zamerke na moju posteljinu?
@Kćerka Direktora Cirkusa beše?
Nameštan je krevet samo za slikanje![]()
Uh breE ovo mi se svidja.
Tako si ruralno sveze devojcicast, woow. Ovde bi legao pogled na Alpe i jedna mlekarica.
Ako je ova divnoca step deka, meni su se iz svih izvukli konci koji mogu da udave na spavanju. I iz novijih. Samo su dve iz doba Cernobilja ok, Pobednik lajk it.
E nisam odgovorila na temu brojanje badema.Jutros sam pojeo onih 16 indijskih orahakoji su mi na poslu ostali od juče. Ostale su mi i štrudle, možda ću ih jesti danas. U pauzi na poslu sam za doručak smazao picu
iz pekare Ševo.
Ma jok, posteljina iz lidla, 1300 dinala, ili 1500, zaboravihAko je ova divnoca step deka,
Sad moram da pitamE nisam odgovorila na temu brojanje badema.
Volim pekan orah preko npr kajgane i tako da stvari ucini drugacijim.
Ostalo sam najvise nosila po Adi. Sad me mrzi da konzumiram.
Imala.sam fazu grckog jogurta sa svim i svacim za dorucak, ali to je prestalo.
Ne budaliTačno se vidi ženska ruka, ovaj, moja malenkost!
Spremio postelju za nas, aaaaw!![]()
Ja ne znam sta je sa tim koncima, to je toliko ostro i jako da imam traumu da kupujem opet nove.Uh bre
podseti me da zasijem rub jednog matorog cebeta
sinoc mi upao palac u rupu gde se odsio rub od cebeta
probudio sam se u neverici misleci da me neko drzi za nogu
![]()
![]()
![]()
Djasve mi se cvetici bas.Ma jok, posteljina iz lidla, 1300 dinala, ili 1500, zaboravih
Da znasJa ne znam sta je sa tim koncima, to je toliko ostro i jako da imam traumu da kupujem opet nove.
Jednu sam bacila, jednu ostavila i jednu novu uzela prosle zime u Jisku. Dezen me kupio. I nova se razmilela, a prezivelu sa koncima opet koristim. Jer nisam zanovila dalje. A te cernobiljske su citave i ne znam sto me ceo zivot i dalje prate haha. Obrni okreni eto njih.