- Poruka
- 92.248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad promućkaš rakiju, ta pena koja se pojavi na površini je "venac" i kao to znači da je domaća (a ne znači, koliko znam).De napiši puno objašnjenje dok ja završim svađu sa gpt![]()
Meni jok!Mnogo ste vi nešto svilene i lako vam pada libido![]()
Al ce Lore proći bol pa će biti na sopstvenoj veselostiSutra neće biti više veselih lekića u Lore!![]()
![]()
Znači, fujKad promućkaš rakiju, ta pena koja se pojavi na površini je "venac" i kao to znači da je domaća (a ne znači, koliko znam).![]()
Meni ništa ne pada.Mnogo ste vi nešto svilene i lako vam pada libido![]()
Znaci umesro veseliceSutra neće biti više veselih lekića u Lore!![]()
![]()
Da, ali one nemaju mene.Meni jok!![]()
Vazda ga možemo primiti, i u snu da se i ne probudimoMeni ništa ne pada.![]()
Pa i Đuro i Đole i Đoka i sve je to isto![]()
![]()
Biću sama ponovo na čistac sa svojom najdražim poremećajima! I vi sa mnom!Al ce Lore proći bol pa će biti na sopstvenoj veselosti
samo reci i odmah ti ja sređujem apartman na ortopediji u kovinuSutra neće biti više veselih lekića u Lore!![]()
![]()
Znam, ali znači fuj je za to što si pomislio a nisi imao muda napisatiNije to ono fuj.![]()
Dobro, ti si medicinski fenomenMeni ništa ne pada.![]()
Nemoj to pisati o meni okoloVazda ga možemo primiti, i u snu da se i ne probudimo![]()
Jupi jupi jupiiiiiiisamo reci i odmah ti ja sređujem apartman na ortopediji u kovinu
ima šarenih pilula za lilule koliko hoćeš
Prepuni odeljenje. Daj malo na plućno, očno...samo reci i odmah ti ja sređujem apartman na ortopediji u kovinu
ima šarenih pilula za lilule koliko hoćeš
Da ti objasni tvoja svekrvaMnogo ste vi nešto svilene i lako vam pada libido![]()
Ulećite mi!
Čestitke će biti lično uručene i pozdravi preneti! Ban sa posvetom!![]()
A jes vruće na ovom ledu postalo!
Zato je ova tema korisna, jer ako već nemaš obEkat požude, bolje da izgubiš i libidoMnogo ste vi nešto svilene i lako vam pada libido![]()
Vala si mu dočaralaDa ti objasni tvoja svekrva
To je isto ko kad bi iz vaše perspektive doživeo ovo
Privedeš ribu a ona u muškim belim gaćama i karakterističnim otvorom za pišanje koje skine a ono šuma Striborova
I ne bi ti pao....libido?![]()