The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 83.520
ti kao oni iz korisnicke podrske M telProbaj ugasiti i upaliti telefon.
Mislim da se meni jednom isto desilo i da je proradilo nakon toga.![]()
resetujte gospodine
resetujte

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti kao oni iz korisnicke podrske M telProbaj ugasiti i upaliti telefon.
Mislim da se meni jednom isto desilo i da je proradilo nakon toga.![]()

Resetuj bt na telefonu, ima svaki telefon opciju reset bt, ili update btNije, resetovao. Još mi pri pokušaju uparivanja na telefonu iskače "nije moguće ostvariti konekciju sa uređajem".A kao nešto trepće, pišti kad se resetuje. Dok ga nisam raspario, radio kao zmaj
![]()
U redu.u potpisu ne mogu slike.
ti kao oni iz korisnicke podrske M tel
resetujte gospodine
resetujte
![]()
![]()
![]()

EeeeNisam ja kriva, meni je pomoglo![]()
Probao.Resetuj bt na telefonu, ima svaki telefon opciju reset bt, ili update bt
Što je najgore, ovaj blutut mi i jeste u autu.Eeee
jos da auto tako moze da se popravi
ugasis
pa opet ukljucis da radi
gde bi nam kraj bio
Eeee
jos da auto tako moze da se popravi
ugasis
pa opet ukljucis da radi
gde bi nam kraj bio

To ti onaj fm transmiter u kolima?Što je najgore, ovaj blutut mi i jeste u autu.Ne gine mi rasklapanje i čupanje instalacija. Samo da nađem nešto drugo na AliExpress-u.
![]()
Jes da ima komp u autuMisliš da ne može? Probao si?![]()

ili imas pokvarenu mastu i mislis na nesto na sta ja nisam ni pomislio.Dud je plemenit plod, ti si to sve pogrešno shvatiJo![]()
To lupkanje me asocira na kompjutere s početka ovog vEka
Kad god mi nešto nije radilo, samo bih nožicom zveknula kućište i proradilo bi![]()

Ne, ovo je povezano kablom, ide na aux, 3.5mm.To ti onaj fm transmiter u kolima?
Na Benchmark forumu postoji tema gde možeš da tražiš povoljnu ponudu od akvizitera mobilnih provajdera. Uvek dežuraju tamo i jave ti se onda na pp da ti daju ponude.Imas li ti neki kod koji traze od prijatelja koji koristi a1 i onda pretplata bude umanjena za 20%
Zamotaj telefon u 100 eura i baciNije, resetovao. Još mi pri pokušaju uparivanja na telefonu iskače "nije moguće ostvariti konekciju sa uređajem".A kao nešto trepće, pišti kad se resetuje. Dok ga nisam raspario, radio kao zmaj
![]()
Zamotaj telefon u 100 eura i baci![]()
Pa iščupaj taj usb kabel da se to gomance resetuje.Ne, ovo je povezano kablom, ide na aux, 3.5mm.
https://a.aliexpress.com/_EwW1v18
A kao je neki kineski brend. I bio je kvalitetan dok je radio.
Mrzi me ponovo da rasklapam pa sam se nadao da možda ima softverski neka caka. A verovatno je plemeniti dušu ispustio.![]()
Uzmi drugi telefon ako imaš pa probaj da se povežeš, ako ne uspe onda je to tog, ako se sa drugim telefon poveže onda tvoj telefon štekaNe, ovo je povezano kablom, ide na aux, 3.5mm.
https://a.aliexpress.com/_EwW1v18
A kao je neki kineski brend. I bio je kvalitetan dok je radio.
Mrzi me ponovo da rasklapam pa sam se nadao da možda ima softverski neka caka. A verovatno je plemeniti dušu ispustio.![]()
Gubi napajanje neko vreme posle gašenja auta, a i ti kablovi mi sklonjeni iza plastike.Pa iščupaj taj usb kabel da se to gomance resetuje.![]()