Arhangel94
Aktivan član
- Poruka
- 1.859
Poceo si da vodis bogougodan zivot.Šta će tebi afrička? Ne zanima me da isprobavam u ovim godinama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poceo si da vodis bogougodan zivot.Šta će tebi afrička? Ne zanima me da isprobavam u ovim godinama
Istina!Lakše skupiti 20000 koraka, draga moja![]()

Zakinuli me za 2500![]()

Neka, ne morašMogu i na finskom ako hoces
ali ne krivina vewc ono drugo
sokiraces se
Ovsene pahuljice, čia, lan, jogurt, bademi i orasi, banana i smrznute višnje, još mi fali kamu kamu i mlEko jednoroga i taman kao Jeca ĐokovićDajte redom, ko je šta stavljao u usta jutros?![]()

Fino je na finskom?Mogu i na finskom ako hoces
ali ne krivina vewc ono drugo
sokiraces se
U Dalmaciji dud zovu murva![]()
A njegova će preći 20000 za toliko. Nepravda.![]()
Ja ne predjem 20000 ni za nedelju dana verovatno...![]()
Evo sad otkucahFino je na finskom?
Meni svaki doručak ovsene sa suvom brusnicom i mlevenim lanom. Obožavam ovsene. Zovite me pahuljicaOvsene pahuljice, čia, lan, jogurt, bademi i orasi, banana i smrznute višnje, još mi fali kamu kamu i mlEko jednoroga i taman kao Jeca Đoković![]()
Na našem bensedin.

Zavezi za raketu i lansiraj isto kao Pera Kojot kada juri pticu trkacicu@Heroj.Ulice zašto blutut uređaj odbija da mi se upari/poveže sa telefonom, a ranije radio normalno?(teh. podrška krstarice
) Tačno ću ovo da zapalim.
![]()
Sto mladoj fali, to joj srecu kvari.Tako vam još malo treba
![]()
Ćao, mladaSto mladoj fali, to joj srecu kvari.

Nije, resetovao. Još mi pri pokušaju uparivanja na telefonu iskače "nije moguće ostvariti konekciju sa uređajem".@Tamburiks Možda je povezan na još neki uređaj pa ne može biti spojen na dva bt-a
Nije, resetovao. Još mi pri pokušaju uparivanja na telefonu iskače "nije moguće ostvariti konekciju sa uređajem".A kao nešto trepće, pišti kad se resetuje. Dok ga nisam raspario, radio kao zmaj
![]()