Kafić Priče iz prošlog veka III - Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznata sam kao dobra matematičarka :D
Pazi situaciju, vozi me taxista, stižemo, taximetar pokazuje 4,80 KM, dajem 20, nemam ništa sitnije. Vraća mi 5 i traži 10. Nema, nema, sve je pregledao i nema, vraća mi onih 20 i kaže: u redu je, do mene je, nemam sitno, neka bude gratis vožnja. Ma nema govora, ne dolazi u obzir, ajd da negdje usitnimo-razgledamo oboje, stvarno nema ništa u blizini.
-ma u redu je, samo uživajte, ja častim vožnjom
-ma nema govora, moram platiti! govorim to i kopam po torbici, izvrćem sve živo, ponovo otvaram novčanik kad gle čuda-u novčaniku 5 maraka!!
-oooo edivno, evo ipak imam, o kako sam srećna što ću ipak platiti, izvolite! i dajem mu 5 km, izađem pozdravim i odem.
Hodam i kontam što me onako čudno gledao, ili sam mu se baaaš dopala ili...
Odjednom kao munja nebeska mi dođe u glavu da sam mu platila sa njegovih 5 maraka koje mi je odmah dao kao dio kusura :D

:hahaha1:

Meni se par puta desilo da dam manje nego što bih trebala, i još mi ne bude jasno zašto me poprijeko gledaju dok čekam kusur :hahaha1:

Davno sam ja rekla, kad dođe vrijeme za umiranje, samo Taba poslati po smrt, produžiš život još deceniju :D
Youre Welcome GIF by MOODMAN

:hahaha1:

Meni se par puta desilo da dam manje nego što bih trebala, i još mi ne bude jasno zašto me poprijeko gledaju dok čekam kusur :hahaha1:
Tako moja majka redovno, reko' ženo, hoćeš ljudima minuse da praviš, šta je sa tobom. 😂😂😂

Sećam se kad je dala 50 din u pekari pre desetak godina i čekala kusur umesto još 50 da doda, ti pogledi su neprocenljivi. 😂😂😂😂😂

Hrckoni, na forume nedje procitah da se zale na mobilni internet na a1 da im trokira nekad, kao yettelov je bolji
Sve je to relativno od naselja i mesta gde si. Gledaj čiju antenu tj repetitor imaš u blizini tu kod vas i kod njega onda uzmi.
Samo tako ne možeš da pogrešiš.

Hrckoni, na forume nedje procitah da se zale na mobilni internet na a1 da im trokira nekad, kao yettelov je bolji
Meni ovaj VIP živce pokidao. Kad sam u kući samo odjednom izgubim mrežu i piše mi "samo hitni pozivi". Mužu isto.
Onda ga resetujemo i bude sve ok.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back