Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.050
TakoeMora sad da mi je povuče, sam je tražio.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakoeMora sad da mi je povuče, sam je tražio.![]()

Poznata sam kao dobra matematičarka
Pazi situaciju, vozi me taxista, stižemo, taximetar pokazuje 4,80 KM, dajem 20, nemam ništa sitnije. Vraća mi 5 i traži 10. Nema, nema, sve je pregledao i nema, vraća mi onih 20 i kaže: u redu je, do mene je, nemam sitno, neka bude gratis vožnja. Ma nema govora, ne dolazi u obzir, ajd da negdje usitnimo-razgledamo oboje, stvarno nema ništa u blizini.
-ma u redu je, samo uživajte, ja častim vožnjom
-ma nema govora, moram platiti! govorim to i kopam po torbici, izvrćem sve živo, ponovo otvaram novčanik kad gle čuda-u novčaniku 5 maraka!!
-oooo edivno, evo ipak imam, o kako sam srećna što ću ipak platiti, izvolite! i dajem mu 5 km, izađem pozdravim i odem.
Hodam i kontam što me onako čudno gledao, ili sam mu se baaaš dopala ili...
Odjednom kao munja nebeska mi dođe u glavu da sam mu platila sa njegovih 5 maraka koje mi je odmah dao kao dio kusura![]()

ŠicSad će ti odgovori,
Tako nešto ne postoji![]()
Davno sam ja rekla, kad dođe vrijeme za umiranje, samo Taba poslati po smrt, produžiš život još deceniju![]()
Tako moja majka redovno, reko' ženo, hoćeš ljudima minuse da praviš, šta je sa tobom.
Meni se par puta desilo da dam manje nego što bih trebala, i još mi ne bude jasno zašto me poprijeko gledaju dok čekam kusur![]()
Neo super, 3000 mesečno, 100 gb neta mesečno i 14gb neta u romingu na balkanuPreporuci mi neki paket dje su neograniceni pozivi, internet koji ne koci i da traje citav mjesec na tel+da ima interneta kad sam u cg. Uz to da su povoljniji telefoni na rate.
Sve je to relativno od naselja i mesta gde si. Gledaj čiju antenu tj repetitor imaš u blizini tu kod vas i kod njega onda uzmi.Hrckoni, na forume nedje procitah da se zale na mobilni internet na a1 da im trokira nekad, kao yettelov je bolji

Meni ovaj VIP živce pokidao. Kad sam u kući samo odjednom izgubim mrežu i piše mi "samo hitni pozivi". Mužu isto.Hrckoni, na forume nedje procitah da se zale na mobilni internet na a1 da im trokira nekad, kao yettelov je bolji
Ju gos'n administrator, jako sam iznenađena saS vaše obraćanjesto volim ispod duda
da mi se polizu ...
![]()

Da mu pustimo onu pesmu krk u buuuJu gos'n administrator, jako sam iznenađena saS vaše obraćanje
![]()
nisam ja temi dao ime ispod dudaJu gos'n administrator, jako sam iznenađena saS vaše obraćanje
![]()

Laže, ne treba mu to, skače i bez šljive.Izlazi mi reklama za africku sljivu, algoritam ozbiljno shvatio Heroja.
Dobro pa nije sezona berbe, pa da Pobednik bude iznenadjen kad se spusti.sto volim ispod duda
da mi se polizu ...
![]()
Heroj je!nisam ja temi dao ime ispod duda![]()
Dud je plemenit plod, ti si to sve pogrešno shvatiJonisam ja temi dao ime ispod duda![]()

Imas li ti neki kod koji traze od prijatelja koji koristi a1 i onda pretplata bude umanjena za 20%Neo super, 3000 mesečno, 100 gb neta mesečno i 14gb neta u romingu na balkanu
Do struka?Mi te bolje poznajemo nego struka
![]()
I mud je plemenit.Dud je plemenit plod![]()

Lepo ja kazem da su binarne jedinice glupljeIzlazi mi reklama za africku sljivu, algoritam ozbiljno shvatio Heroja.