Kafić Priče iz prošlog veka III - Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj, kako je ovo odlično. Duša od životinje. 💞
Tako ćeš ti svoje prijatelje na Oktoberfestu.
1756747172533.gif

Ja dao mami da mi uradi neki rad iz propisa u vazduhoplovstvu - jer mi je bilo toliko dosadno da to citam i pamtim :mrgreen: . Prvi put se susretala sa necim cak slicnim, ali uspjela je nekako.
E tata I ja smo imali hit serijal u mojoj srednjoj. Radno pravo nas je lagano vodila sve prakticno. I krenula nam domace od pisanja oglasa za zaposljavanje, konkurisanja, ugovor na odredjeno, na neodredjeno, resenje o odmoru, sve redom.
I ja pitala tatu koji se time I bavio da mi proveri tehnicke detalje. I rekoh meni ovo dosadno, o cemu da pisem.
On kao mogao bi bukv sta god da se zamisli.
I ja tu opicim povezani serijal gde nepalska ambasada trazi dvorskog proroka sa kojekavim kvalifikacijama. Naravno ja se javljam na konkurs sa urnebesnom biografijom I saljem probno prorocanje I malecku kletvu za svaki slucaj. Znaci sve smo presli ispravno, a ja sam sou napravila za svaki naredni cas. Nastavnica nije mogla da veruje sta je ispalo umesto obicnog zadatka I citala sam kao serijal, posle je nosila u zbornicu da se zabave svi.

Poslednja izmena:
Nece ni da probaju :(
Drustvo za Oktobarfest mogu da mi prave par kolega kojima snaga nije jaca strana ili prijateljice koje su vec u DE a obe su zajedno duplo lakse od mene.
Dobro, ako odeš s prijateljicama, nećeš se oblokavati.
A ti imaš želju ići?

Moram sad i ovu..

Dobro, ako odeš s prijateljicama, nećeš se oblokavati.
A ti imaš želju ići?

Moram sad i ovu..

Prvi album i obrade koje je imala su joj super, novije stvari nisam slusao toliko.

Voleo bih da vidim kako to izgleda, @Lorelaj92 mi je rekla kada je ove godine i ne uklapam se, mozda sledece :)
Nece im biti prvi put da me vide u takvom stanju a sa jednom bih se verovatno zajedno napio i to ne prvi put. Mozda nju ubedim da pozove brata i povede muza :think:

Nemoj da ideš, bacićeš pare za džabe.
Preskupo je a daleko od onoga što je nekad bilo.

Nisam ga video ni ranije pa nemam sta da izgubim.
Meni dodje kao izgovor da predjem granicu sa Nemackom jer ne mogu da se nateram da mrdnem negde. Ovako mi deluje kao dobra opcija a pare cu definitivno da potrosim na neku glupost, bar cu imati neku uspomenu u najgorem slucaju :D

E tata I ja smo imali hit serijal u mojoj srednjoj. Radno pravo nas je lagano vodila sve prakticno. I krenula nam domace od pisanja oglasa za zaposljavanje, konkurisanja, ugovor na odredjeno, na neodredjeno, resenje o odmoru, sve redom.
I ja pitala tatu koji se time I bavio da mi proveri tehnicke detalje. I rekoh meni ovo dosadno, o cemu da pisem.
On kao mogao bi bukv sta god da se zamisli.
I ja tu opicim povezani serijal gde nepalska ambasada trazi dvorskog proroka sa kojekavim kvalifikacijama. Naravno ja se javljam na konkurs sa urnebesnom biografijom I saljem probno prorocanje I malecku kletvu za svaki slucaj. Znaci sve smo presli ispravno, a ja sam sou napravila za svaki naredni cas. Nastavnica nije mogla da veruje sta je ispalo umesto obicnog zadatka I citala sam kao serijal, posle je nosila u zbornicu da se zabave svi.
Ја теби лепо рекох неки дан
да се бре удружимо
ти са фантастиком а ја убацим иронију и сарказам
па бестселер да продајемо
:hahaha:

Poslednja izmena:
@snowtrooper računaj da ti je krigla nekog običnog piva oko 15€, neko bolje je 20€, perece oko 7-15€, kobaje 10-30€
Ovo su cene od prošle godine kad su išli ovi kod mene sa posla.
Jako je prljavo, puno migranata.
Od droge imaš švedski sto ako te zanima

Krigle su od litar ili pola litre?

Realno, nemam sta drugo da radim, ako ne budu neki koncerti mogu to da iskoristim. Brat planira da dodje ovde za novu godinu sa zenom i decom tako da mozda i idem za Srbiju.
Ceka me i promena pasosa na leto i papirologija oko trajnog boravka tako da ce mi trebati nesto da se izduvam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back