Serpenti
Poznat
- Poruka
- 9.229
Znači u servis otić kao beskućnica, čupava, nikakva, znači što gore, to bolje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A mogu i da glume hakeraMožda ako im dođe neko ko im bude privlačan.![]()

Znači u servis otić kao beskućnica, čupava, nikakva, znači što gore, to bolje![]()

A što?Jel imate strah da ce te naci nesto sto vam ne bi odgovaralo?Nisam nikada čeprkala po telefonu svog (bivšeg) partnera, a imala sam prilika milion-neiskorištenih. Niti je on po mom, bar nije da znam.
ApsolutnoNisam, ali čula sam za seriju. Preporučuješ je ?![]()
Ne. Ne vidim razlog što bih zavlačila nos u nečiji telefon?A što?Jel imate strah da ce te naci nesto sto vam ne bi odgovaralo?
Samo hard diskKompjuter neka sahrane sa mnom, to ću napisati!![]()
a o Lavovima možemo uvijek, ako se mene pita![]()

Hvala, prvo sam vidjela da ima 7 sezona, pa me to odbilo ali onda skontah da ima malo epizoda, tako da ću početi da gledam, možda baš večeras.Apsolutno
Mene je oduševila. Najviše prve sezone, kasnije je malo oslabila. Pojedine epizode su me danima držale pod utiskom.
Zapravo su više kao mini filmovi.

Preporučujem i ja, odlična.Nisam, ali čula sam za seriju. Preporučuješ je ?![]()

Šta te brigaшта радите са тим телефонима кад вас је толико страх

Bolje pitanje je šta ti radiš kad biraš ovaj kao iz filmova za jednokratnu upotrebu kad vrše određene primopredajeја се ускоро враћам на овај![]()

Stvarno sam mislio da se tu ne uci cirilica u skoli u tom dijelu BosneA što se ne bi učila, ne kontam?
Hvala, prvo sam vidjela da ima 7 sezona, pa me to odbilo ali onda skontah da ima malo epizoda, tako da ću početi da gledam, možda baš večeras.
Eto si me influensovala![]()

Preporučujem i ja, odlična.
A vezano za ove telefone koje spominjete, svakako i ovaj film. Perfect Strangers

Bude ovde kojota, navece znaju da se motaju po naseljima, danju rijedje. Sinoc su bila 3.Prelepo. Jadan vucic!
Ja bih ga nahranila. Da li rukom, dal iz ruke.
Dobro jutro, jegeri.