The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.799
Imas fotke gde ljudi golicaju jedni druge?Kome kad si u penziji odavno?
Meni je sve škakljivo u secure folderu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas fotke gde ljudi golicaju jedni druge?Kome kad si u penziji odavno?

Kako sam glupaKome kad si u penziji odavno?

Svjestan si da sam se zezala?Što je onda njemu to smetalo?![]()

Nebitno šta imam.Imas fotke gde ljudi golicaju jedni druge?
![]()
![]()
![]()
Eto znaš za budućeg.Kako sam glupa![]()

Ne baksuziraj mi, skloni to g iz buduće!Nebitno šta imam.
Eto znaš za budućeg.![]()

Nisam nikada čeprkala po telefonu svog (bivšeg) partnera, a imala sam prilika milion-neiskorištenih. Niti je on po mom, bar nije da znam.Nego, moram priznati da sam malčice licemjerna. Bilo bi mi ok da ja imam pristup nečijem telefonu, ali nikako mi ne bi bilo u redu da se isto očekuje od mene.![]()
Pa i u toku budućeG, može se pojavit sledeći, ne vidim smetnjeNe baksuziraj mi, skloni to g iz buduće!![]()

I obrnutoPa i u toku budućeG, može se pojavit sledeći, ne vidim smetnje
Što reče neka na Ig - Don't let your boyfriend stop you from finding your husband![]()

Pa to je to. Bitno je da se ima pristup, a do nas je da li ćemo ga iskoristiti. Sumnjam da bih, jer nisam ranije, ali ako bi se ponašao kao da ne mogu da imam pristup, to bi mi već smetalo.Nisam nikada čeprkala po telefonu svog (bivšeg) partnera, a imala sam prilika milion-neiskorištenih. Niti je on po mom, bar nije da znam.

Kakav servis, kad crkne-crko jeNe podnosim da mi neko gleda telefon
Nedavno nosila u servis nešto, prvo što sam uradila je da sam se odjavila sa foruma![]()
Kad mi se prije nekoliko godina razbilo staklo od telefona, vagala sam da li uopšte da ga nosim kod majstora jer nisam znala može li da vidi sve, tad nisam imala secure folderNe podnosim da mi neko gleda telefon
Nedavno nosila u servis nešto, prvo što sam uradila je da sam se odjavila sa foruma![]()

Ja i @qryak spavamo sa čekićem ispod jastukaKad mi se prije nekoliko godina razbilo staklo od telefona, vagala sam da li uopšte da ga nosim kod majstora jer nisam znala može li da vidi sve, tad nisam imala secure folder
A onda sam kontala, da ima šifru i da ne bi trebalo, a ako se resetuje skroz neće bit ničeg dok se ne ulogujem na gmailove, pa sam ipak ponijela.
Ali kad je vidio kako sam ga rascopala, samo me pitao kako sam to tako uspjela.![]()

Ma jooooookŠta mislite da li oni stvarno kopaju po telefonu/laptopu kad im neko donese?![]()

Ma jok, nisu mahniti a i nemaju vremena.Šta mislite da li oni stvarno kopaju po telefonu/laptopu kad im neko donese?![]()
Kakav servis, kad crkne-crko je
Tako je Severina odnijela na servis..
Ma jok, nisu mahniti a i nemaju vremena.
Možda ako im dođe neko ko im bude privlačan.Šta mislite da li oni stvarno kopaju po telefonu/laptopu kad im neko donese?![]()