- Poruka
- 51.201
Ovde na možeš sam da pogineš...mora te ubijemoZamisli šta kaže Aranđel juče, ako ja postanem mod izvršiće forumsko samopoginuće, daj da ubrzamo malko to.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde na možeš sam da pogineš...mora te ubijemoZamisli šta kaže Aranđel juče, ako ja postanem mod izvršiće forumsko samopoginuće, daj da ubrzamo malko to.![]()

Ni tog jednog, previše sam žgoljava za njihMožda samo jednog lava zasiti.![]()

Gde si @Serafim je l' mogu ove moje lepe oke da dobiju tvoje cmoke?
Juče sam te opet otela od @snowtrooper da znaš da si oteta.![]()
Pa ja mu kažem da mi je prvi na spisku, a on kaže da će sam da se ubije.Ovde na možeš sam da pogineš...mora te ubijemo![]()

Nisam ja jegerPrelepo. Jadan vucic!
Ja bih ga nahranila. Da li rukom, dal iz ruke.
Dobro jutro, jegeri.

Poznaješ me za tolikoNi tog jednog, previše sam žgoljava za njih
Ah da, mislila si drugačije![]()

Ja sam postavio samo jedno pitanjePitah Chat gpt, kaže da lav treba da jede 5-7 kg mesa da bi održavao tjelesnu masua ako je baš gladan do 15kg.
Ja sam mislila da kad ulove jedu to odmah pa onda ne jedu dugo... vidi se da dugo nisam gledala national geography![]()

Šta je iščeprkao?Danas bi nam bila godišnjica da on nije odlučio da mi kopa po telefonu![]()

Nemaš telefon?Šta je iščeprkao?
Inače, meni nije moguće kopati po telefonu![]()
Dobro, ne okreći odmah oči...na nošu, ajde
Na kom spisku?Pa ja mu kažem da mi je prvi na spisku, a on kaže da će sam da se ubije.
Ne konta da neće stići.![]()
Jaja normalnoŠta da krkamoooo sad, probudili ste moje apetite?![]()
![]()
Are you sure?Pa ja mu kažem da mi je prvi na spisku, a on kaže da će sam da se ubije.
Ne konta da neće stići.![]()
И да имамо, одакле нам?
Snadji se Koviljka.И да имамо, одакле нам?