Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ne kontaš da treba raditi i koristiti sve suprotno od onoga što stomatolozi preporučuju? Misliš da je njima u interesu da imamo zdrave zube pa da nemaju šta raditi i pare nam uzimati? Pastu za zube koju oni preporuče ne kupij ni slučajno-znači šteti zubima. Potpuno sam sad sigurna da su kokice zapravo odlične po naše zube :D

E to za rok nema veze.

Kada sam bila mala i posle ne tako mala, pa ja mislim da smo desetine godina cedili neku kremicu protiv opekotina. I sa zaljenjem je iscedili. I stvarno je instant radila. Vrv ono srebronitrat ili tako nesto sto ima. Posle sam citala uputstva tih krema I one cak I ne treba da preduprede da izadje opekotina ili da smire bol. Nego da dezinfikuju to mesto. E ova je ako se odmah nanese bas sve to sprecavala. Kad razmislim mozda bas sto je ukrtila haha. Ili su prosto bolje nosece materije bile. Nove nisu radile vise nista.

Ali stvarno sve sto se ne jede I sto ide spolja slaba vajda od roka.

Hoćeš još jedan mit o zubima?

Znaš li šta je "spit, don't rinse"?
Aj još jedan mit daj

discovery channel lol GIF

Aj još jedan mit daj

discovery channel lol GIF
Posle pranja zuba ne treba ispirati usta
Samo ispljunuti pastu.
Ako posle pranja odmah ispiraš usta ne daješ fluoru vremena da ostane na zubima i da prodre u iste i da ih nahrani

I najefikasnije sredstvo za čišćenje zuba je konac

Svi oni water pickovi, četkice i sl sranja su samo bacanje para

Kako je bilo na trcanju?
одрадио сам туру и то је то :)

@RS-24 šta uradi sa tepihom? 😂
усисао сам сода бикарбону
па сам опет прешао пеном за прање тапацирунга
цео дан су отворени прозори
сад се скоро и не осећа, мало

Toliko je loš?
Mislim dok si ovdje. 😄
Weapons
Naši preveli kao Trenutak nestajanja.
Nisam ga ja gledala nego ćera sa drugaricom, ja došla po nju jer se kasno završava, i mama od te devojčice isto došla.
Ćera oduševljena filmom.
Kaže super radnja i priča.

Nisam joj dozvolila da mi previše priča o filmu, planiram i ja da ga gledam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back