Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 18.077
Al' smo fini, zadovoljna sam ponašanjem, očekivala sam drugi tip komparacije.Piše i na tramvaju banka pa ne možeš dobiti kredit kad uđeš u tramvaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' smo fini, zadovoljna sam ponašanjem, očekivala sam drugi tip komparacije.Piše i na tramvaju banka pa ne možeš dobiti kredit kad uđeš u tramvaj

Bečka školaAl' smo fini, zadovoljna sam ponašanjem, očekivala sam drugi tip komparacije.![]()
Kako ne kontaš da treba raditi i koristiti sve suprotno od onoga što stomatolozi preporučuju? Misliš da je njima u interesu da imamo zdrave zube pa da nemaju šta raditi i pare nam uzimati? Pastu za zube koju oni preporuče ne kupij ni slučajno-znači šteti zubima. Potpuno sam sad sigurna da su kokice zapravo odlične po naše zubeNe, više njih
ти си црногорацBečka škola
Moj čovekBečka škola

Hoćeš još jedan mit o zubima?Pastu za zube koju oni preporuče ne kupij ni slučajno-znači šteti zubima. Potpuno sam sad sigurna da su kokice zapravo odlične po naše zube![]()
Zavera!Ne, više njih
Najgore za plombe su bile tofita bomboneI ja sam tako mislio da su PEZ bombonice zdrave, pa sam za nedelju dana jednu plombu razvalio, a drugu okrnjio, pa sam morao da trosim novac za popravku istih.

Kako je bilo na trcanju?политикин забавник![]()
Čak i kod hrane imaš dve varijante:Ali stvarno sve sto se ne jede I sto ide spolja slaba vajda od roka.
Jel si iz Paje ili Šilje uzimao?I ja sam tako mislio da su PEZ bombonice zdrave, pa sam za nedelju dana jednu plombu razvalio, a drugu okrnjio, pa sam morao da trosim novac za popravku istih.
Najgore za plombe su bile tofita bombone
Te su bombone vadile plombe na keca
Aj još jedan mit dajHoćeš još jedan mit o zubima?
Znaš li šta je "spit, don't rinse"?
Umorni kosač. Orač brazdi.ти си црногорац
Posle pranja zuba ne treba ispirati ustaAj još jedan mit daj
![]()
одрадио сам туру и то је тоKako je bilo na trcanju?

усисао сам сода бикарбону@RS-24 šta uradi sa tepihom?![]()
Koji je film?
WeaponsToliko je loš?
Mislim dok si ovdje.![]()
To unas ubosni ne važiČak i kod hrane imaš dve varijante:
Upotrbljivo do
I
Najbolje upotrebiti do
Ovo drugo možeš i posle roka da konzumiraš samo ukus neće biti isti i sl
Ti si šouAj još jedan mit daj
![]()