Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.679
Imam, ritam se ko konj i prdim ko konjA jel imas ti neke slicnosti onda sa konjem, pitam za ko hoce.
Tu se sve sličnosti završavaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam, ritam se ko konj i prdim ko konjA jel imas ti neke slicnosti onda sa konjem, pitam za ko hoce.
Pa ne fakat uvek.Pa eto, znam ja valjda šta radim

Kao neka brzalica haha. Mozak mi se upetljao.Koza za kožu u obliku sapuna.
Konj za kosu u obliku šampona.
Opet radimo reklamu.
Ali samo originalni ihtiol kamfor crne boje koji se kupuje kod veterinara i u poljoprivrednim apotekama.Izvinjavam se, nisam imala pojma, u šoku sam, pročitah upravo da je to stari narodni lijek za bolna stanja zglobova![]()
Koza za kožu u obliku sapuna.
Konj za kosu u obliku šampona.
Opet radimo reklamu.
Natjeraćeš me da ustanem do kućne apoteke, 99% sam sigurna da ga imamAli samo originalni ihtiol kamfor crne boje koji se kupuje kod veterinara i u poljoprivrednim apotekama.
Zamisli još da izbacim kvačice.Kao neka brzalica haha. Mozak mi se upetljao.

Znači sav si konjastSportski lekar koji mi je sa tim mazao skočne zglobove dok sam trenirao odbojku uz reči: kad je dobro za konja biće dobro i za tebe
Sperma je zdrava za kožu, kolagen par ekselansA ko ima muža ne treba puža.![]()
![]()
I to što kažeš. Još će nas i tužiti.Pojedini postovi su više kao antireklama![]()

Mislim da je konja više cenio nego meneZnači poistovjetio te s konjem. LEpo.![]()
Jedva čekam da me zaboli neki zglob pa da probam![]()

Probaj ihtiol kamfor, ima flogocid da ti mirišeFlogocid me podseća na miris prljavih čarapa, ono nije humano koliko smrdi![]()
Dođi na šišanje.Zamisli još da izbacim kvačice.
Koza za kozu.![]()

To kad sam bio mlad i razvaljotkaZnači sav si konjast
:mećemga:
:flasternausta:
Pa neke stvari ostaju iste.To kad sam bio mlad i razvaljotka

Moj poznanik se leči kod veterinara.Ali samo originalni ihtiol kamfor crne boje koji se kupuje kod veterinara i u poljoprivrednim apotekama.
Tamo meri pritisak, osluškuje mu srce, pluća, pregleda mu grlo, sinuse.. Čovek ladno uradi sistematski pregled kod veta.
Smrdi oboje, tačno sam znala da imam objeProbaj ihtiol kamfor, ima flogocid da ti miriše
Jesam, ko i svaki konj što postane raga i kljuse pa ga pošalju u kobasicePa neke stvari ostaju iste.![]()
Nisi se valjda sparušio?![]()
Ja isto. Super je gel, prva ligaJa za to koristim konjski gel
Zelene boje, lijepo rashlađuje![]()

Prvo šampon, sad i gel?Ja za to koristim konjski gel
Zelene boje, lijepo rashlađuje![]()
Ima logike, životinja ne zna šta je boli i vet uspe da je izleči, a mi lekarima ispričamo sve i opet ništa ne znaju.Moj poznanik se leči kod veterinara.Tamo meri pritisak, osluškuje mu srce, pluća, pregleda mu grlo, sinuse.. Čovek ladno uradi sistematski pregled kod veta.
![]()

To svaka krštena domaćinska kuća treba da ima plus hidrociklin