Heroj.Ulice
Veoma poznat
- Poruka
- 10.280
ada je rečno ostrvo, nastalo taloženjem nanosa u donjim tokovima reka.Šta je to Ada![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ada je rečno ostrvo, nastalo taloženjem nanosa u donjim tokovima reka.Šta je to Ada![]()
U šoku sam!!!?Jesam? Ne bih rekao. Nisam u tom fazonu da snimam. Možda sam prepričao. Mislim da se desilo nešto slično baš u tih par meseci kada sam bio na analu.rs, ali to nije bio pokušaj, uspeli su sto posto![]()
A treće oko, pusti srednju ruku, gledaj u oči.Takmiče se kome je pre porasla treća ruka, koliko mi se čini
Himna za eblue i tebe tijekom cijele godine.
ja sam živi dokaz za toKažu da su ta govna, mokraća i trave iz Ade, najzdravija u Evropi
Са или без бруса?A treće oko, pusti srednju ruku, gledaj u oči.

Nemoj neko da se našao pametan da odgovori. Ste čuli?ja sam živi dokaz za to
kupam se u adi od 1996 i šta mi fali?
ništa
Voajeeeeeer cccccJesam? Ne bih rekao. Nisam u tom fazonu da snimam. Možda sam prepričao. Mislim da se desilo nešto slično baš u tih par meseci kada sam bio na analu.rs, ali to nije bio pokušaj, uspeli su sto posto![]()
Znamada je rečno ostrvo, nastalo taloženjem nanosa u donjim tokovima reka.

i jaŠalim se malo

Nista, postao si ko Torbica otporan kad je prenosio uranijumja sam živi dokaz za to
kupam se u adi od 1996 i šta mi fali?
ništa
Daa, imala sam sediste do prozora i svi smo bili razdvojeni hehe. Ljudi pored su gledali neki film na mobilnom i ignorisali let. Tako da sam imala punu slobodu da zabijem glavu u prozor. Posto je bio dan plus nije bilo sunca ka faci, pun ugodjaj. Jeste da me je pistanje sitne dece podsetilo na neku Lindemanovu pesmu, ali uzivala sam. Nepopularno misljenje, ja bas volim ceo osecaj uzletanja i sletanja.Jel si stigla kući?
Jel sve dobro prošlo?
U burkiniju.Са или без бруса?
ЕДИТ
брус је алатка за оштрење косе
којом нападате непријатеље
![]()
kad bi sredili pariguz u resniku ne bi mene ada videla višeAda je vrh, još da imamo novu gradsku vlast koja održava jezero i ne gradi turbo restorane po istoj. Bukvalno svaki put kad dođem nestane bova koja je pre bila tu
Mnogo se ljudi prave nešto fini, a onda odu da se kupaju po raznim Sutomorima![]()
Nisam ja voajer nego su oni egzibicionisti, ja sam prvi bio na tom mestu, oni su došli. I nisam gledao, nisam hteo da im pružam zadovoljstvo.Voajeeeeeer ccccc
PrelepoDaa, imala sam sediste do prozora i svi smo bili razdvojeni hehe. Ljudi pored su gledali neki film na mobilnom i ignorisali let. Tako da sam imala punu slobodu da zabijem glavu u prozor. Posto je bio dan plus nije bilo sunca ka faci, pun ugodjaj. Jeste da me je pistanje sitne dece podsetilo na neku Lindemanovu pesmu, ali uzivala sam. Nepopularno misljenje, ja bas volim ceo osecaj uzletanja i sletanja.
Nego kad smo se izbauljali iz taksija tacno je bilo a sta cemo sada. Zar je ovo sve. Umoris se, ali ipak let nekako kao da te neka ruka izmesti iz prethodnog ambijenta i samo baci nigde veze. Naglo je brate. I cerka koja tamo nije htela ni na plazu da mrdne, odjednom nedostaje mi Turska, sta cemo sad i cudno je. Bio prazan grad. Skoro da mi fali onaj stalni bum bum tuc tuc od buke, zbunici, macici.
Povratak u stvarni zivot nije fer.
Vrati se Hamzo, sve ti je oprosteno, proglasicemo te za Mica Bjukenona i Pamelu ako treba.
Spisak bi bio poduži, ne isplati nam se.Nemoj neko da se našao pametan da odgovori. Ste čuli?
Na kraju ima da ispadne da si i pipnuo.Nisam ja voajer nego su oni egzibicionisti, ja sam prvi bio na tom mestu, oni su došli. I nisam gledao, nisam hteo da im pružam zadovoljstvo.
Dobro, možda jesam malo.
Ok, gledao sam, ali i dalje sam ja prvi bio tu i to ne samo ja.
probaj sledeći put u avionu da vikneš alahu ekberPrelepo
I ja najviše volim avionom da letim
Obožavam i poletanje i sletanje
I buljim kroz prozor kolko mogu
I šetam se avionom da malo uznemiravam putnike

Pecaš ribe?plovak