Heroj.Ulice
Veoma poznat
- Poruka
- 10.281
pecam drugu cipelu, jednu sam upecao ovu drugu nikako da zakačim da imam jedan parPecaš ribe?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pecam drugu cipelu, jednu sam upecao ovu drugu nikako da zakačim da imam jedan parPecaš ribe?![]()
Ne bi on to nikad sigurno.Na kraju ima da ispadne da si i pipnuo.

Idi bos, kad si već go, leto jepecam drugu cipelu, jednu sam upecao ovu drugu nikako da zakačim da imam jedan par

da su nam ulice čiste pa i ajdeIdi bos, kad si već go, leto je![]()
E pa ja se vec vise trudim do tamo, utata.Čuj, tvoja Ada, ja sam tu 365 dana u godini, Ada je najdalje što se mrdam, a i to mi je na pet minuta
Ne znam, nešto je neprijatno hladno danas, neplanirano sam ušao u vodi iako nisam ni krenuo da se kupam i nekako nije dan za kupanje.
SumLJiv si, ima nešto trulo u državi Danskoj.Zanima me sad ko je taj koji snima te pokušaje i još kači na forum
I zašto se takvi ne banuju nego mi pošten narod?

Izgovori, izgovorida su nam ulice čiste pa i ajde

Slobodno se ti okači i ovde.Zanima me sad ko je taj koji snima te pokušaje i još kači na forum
I zašto se takvi ne banuju nego mi pošten narod?
Мислиш у Тролололенду сестро?SumLJiv si, ima nešto trulo u državi Danskoj.![]()
Da vidimo nogiceSlobodno se ti okači i ovde.
Neće te niko banovati

Ne mislim.Мислиш у Тролололенду сестро?
![]()

Znam
Šalim se malo
I ja sam plivao na Adi nekoliko puta
Čak nešto radio i u jednom kaficu.
Ju gore od onih sto su radili nesto u vodi.Znam
Šalim se malo
I ja sam plivao na Adi nekoliko puta
Čak nešto radio i u jednom kafiću
Ја мислимNe mislim.
ne treba hvalaKad smo kod Ade i Danske, baš sam bio sa Lolom na Adi kad je došla u Srbiju, ako se neko seća Lole, mogao bih da je nateram da dođe ovde da imamo ful rijunion![]()
Ako ima želju, neka se kači.Da vidimo nogice
![]()
Nauci da skakuces na jednoj nozi, pa menjaj cipelu kad se umoris.da su nam ulice čiste pa i ajde
Tico, ne bulji, leteće perje. Tvoje, razume se.

mi smo ovde uglavnom asocijalno introvertni tip druželjubivostiVeran čovek moj!![]()
![]()