Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu, mator sam čovek a i jebu me proširene veneNauci da skakuces na jednoj nozi, pa menjaj cipelu kad se umoris.
Bog ti pomogaoпомаже бог
![]()
Па ја увек настрадамTico, ne bulji, leteće perje. Tvoje, razume se.![]()

To će Heroj, njegove noge imaju desetine hiljade pregledaDa vidimo nogice
![]()

Joj, opet izjava ljubavi, topim se.mi smo ovde uglavnom asocijalno introvertni tip druželjubivosti
ta narodna posela i okupljanja izbegavamo

Imacemo najezdu golaca.Slobodno se ti okači i ovde.
Neće te niko banovati
Njegove smo videli, tvoje nismoTo će Heroj, njegove noge imaju desetine hiljade pregleda![]()

Tezi zadatak, vece zadovoljstvo.ne mogu, mator sam čovek a i jebu me proširene vene
još to ne možeš da prežališTo će Heroj, njegove noge imaju desetine hiljade pregleda![]()

ne budaliJoj, opet izjava ljubavi, topim se.![]()
Ce da rjesimo problem sa prosirenim venama.ne mogu, mator sam čovek a i jebu me proširene vene
naravno da me žiga, zato se i ne saginjem, imam onu dugački kašiku jezičaru za obuvanje pa se obuvam u uspravnom položajuTezi zadatak, vece zadovoljstvo.
Jes a kad se sagibas po drugu cipelu ne ziga te krsta koleno transferzala?

Vest si covek, zna nasa Lo da bira.naravno da me žiga, zato se i ne saginjem, imam onu dugački kašiku jezičaru za obuvanje pa se obuvam u uspravnom položaju
Уз прави таг...Jeste nas brzo našli?![]()
Ja ću te uredim načisto.naravno da me žiga, zato se i ne saginjem, imam onu dugački kašiku jezičaru za obuvanje pa se obuvam u uspravnom položaju

Ce da rjesimo problem sa prosirenim venama.

Kasniš!Da li ste realni koliko trućkate, kaĆu ja ovo stić' pročitat'
Inače, sviđa mi je kompromisno rješenje sa podnaslovom

Ako ne bude mesta na Kalemegdanskoj terasi, neka svadbu naprave na AdiVest si covek, zna nasa Lo da bira.
ma idi begajVest si covek, zna nasa Lo da bira.
Njegove smo videli, tvoje nismo![]()
Evo, ti opiši LorelajDa li ste realni koliko trućkate, kaĆu ja ovo stić' pročitat'
Inače, sviđa mi je kompromisno rješenje sa podnaslovom