- Poruka
- 51.696
A, Bog na engleskomKo je sad gad?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, Bog na engleskomKo je sad gad?![]()
Nur dojč bi te, niks inglišA, Bog na engleskom
Sta ces ti na mojoj Adi. I ladno ako si uboo one praznjikave delove bova, ondaK sam ja prva videla te patke. OdabivajČek da vam pokažem bandu na koju sam naleteo malopre prolazeći. Inače bi Gangula mogao malo da naredi i da se očisti ova travuljina, ali, avaj, navikli smo na javašluk
Pogledajte prilog 1766600
. Mora da ostane praznjikavo, a ne sad tu da narod nadolazi.Ponašaj se, nismo sami na dudu.
Nur dojč bi te, niks ingliš
Ona je Mata Hari, naš Čpijun dopisnik, ššš, mnogo pitaš, poješće te mrak.Pa piše mi u niku, kao i većini ostalih, ti si jedina tu neka misteriozna![]()
Čuj, tvoja Ada, ja sam tu 365 dana u godini, Ada je najdalje što se mrdam, a i to mi je na pet minutaSta ces ti na mojoj Adi. I ladno ako si uboo one praznjikave delove bova, ondaK sam ja prva videla te patke. Odabivaj. Mora da ostane praznjikavo, a ne sad tu da narod nadolazi.
Eh cim me nema patke se nadigle.
Ada stvarno ima neku mikroklimu koja se nekad razlikuje od one u gradu. Ali ja volim kad hladnjuca voda.
Htela sam danas da odem, za laksu adaptaciju na nemanje mora.

Znači ti si snimao onaj pokušaj seksa u plićaku.Čuj, tvoja Ada, ja sam tu 365 dana u godini, Ada je najdalje što se mrdam, a i to mi je na pet minuta![]()
ne fleksuj, ja sam na adi od 1996 godine, dok je još bila kanalzicioni kolektorČuj, tvoja Ada, ja sam tu 365 dana u godini, Ada je najdalje što se mrdam, a i to mi je na pet minuta![]()
Juuu, šta mu se drma?Ooo, @Heroj.Ulice, drma ti se... ulica![]()
Jesam? Ne bih rekao. Nisam u tom fazonu da snimam. Možda sam prepričao. Mislim da se desilo nešto slično baš u tih par meseci kada sam bio na analu.rs, ali to nije bio pokušaj, uspeli su sto postoZnači ti si snimao onaj pokušaj seksa u plićaku.

Takmiče se kome je pre porasla treća ruka, koliko mi se činiŠta je to Ada![]()
CHuju da ne spominjemo?
![]()
Napila mu se ulicaJuuu, šta mu se drma?![]()
Biće nešto ovde, izgledaTakmiče se kome je pre porasla treća ruka, koliko mi se čini
Pa piše mi u niku, kao i većini ostalih, ti si jedina tu neka misteriozna![]()

Opet se nalizao.Napila mu se ulica
Kao i uvek što budeBiće nešto ovde, izgleda
Ko će koga?![]()