Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 18.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doduse, on se posle i osvetio svom najboljem drugu tako sto mu je na nekoj narednoj sedeljci kada su se ponovo dobrano zapili poturio da pije vodom razblazeni rumunski medicinski alkohol (bio je u litarskim flasama i imao je neboplavu boju), a ovaj razvaljen se odusevljavao "kako je dobra i jaka tvoja rakija i kako ima neobicnu boju"... 
Jeste nas brzo našli?''бардан!![]()

Joj ti stvarno ne znaš da govoriš dud..Sad smo pod dudoooom u lelemud mudu
Da izguramo pod njim dok je lepo vreme, posle se selimo dalje![]()
Sad da vidimo, neko od nas ne valjaPojedini novopeceni clanovi i clanice ispisali za to vreme vise poruka nego ja za 15 godina od kako sam postao clan...
.U redu.Joj ti stvarno ne znaš da govoriš dud..
Narezak provalio/provalila.To su bivši forumaši krstarice koji su napravili lažne naloge da nas catfish-uju i troluju
Pra'o, lijevo, desno.U redu.
Gotov je.Narezak provalio/provalila.
Hajde da ga smazemo bez svedoky.

Hhahaa! Dobro ste vi preziveli sebe!Razmisljam se koju anegdotu iz proslog veka ponovo da napisem kao svoj doprinos za dobrodoslicu i za proslu temu, pa ajde ovu:
Bila je neka 1997 ili 1998. godina, bas ovo letnje doba raspusta. Grupa nas momaka tek taze punoletnih ili pred punoletstvom okupila se na vikendici jednog od drugova, bez nadzora starijih na vecernje druzenje i naravno opijanje, i to nekakvom rakijestinom brljom. Udari nas onako zelene to lepo, ali jednog od nas bas zvekne, decko povracao i ubeutio. Sta da radimo, potrpamo se nas sestorica nekako u kola, njegov najbolji drug koji je jedini imao dozvolu i bio nekako najprisebniji sedne za volan i odveze nas do hitne pomoci u nasoj varosi udaljenoj desetak kilometara. Vec je dobrano bila prosla ponoc, a tamo je nesrecom dezurao jedan tezak namcor od lekara (danas vec pokojni). Kada nas je video i kada smo mu objasnili sta se desilo, osorno nas je otkacio recima "Ako ga ja sada primim ovde, morace na ispiranje zeludca i infuziju, sto znaci da cu morati da zovem njegove roditelje, a pretpostavljam da to ne zelite ni vi ni on. Zato, vodite ga kuci i skuvajte mu supicu da jede kako bi se oporavio!" Kud cemo, sta cemo, vratimo se mi svi nekako nazad, i pocnemo da kopamo sta ima u vikendici da mu napravimo nesto (podsecam da su to bile 90e i da nije bilo prodavnica na svakom cosku, niti su radile do kasno u noc). Od sve bede nije bilo nicega sem neke vec uzegle svinjske masti i vegete. Sta je, tu je, srucimo mi tu mast i vegetu u lonac vode, zakuvamo, mesamo i serviramo nasem muceniku (mislim da je sloj masti bio s prsta debeo na vrhu, mirisalo je odvratno, a ukus ne smem ni da zamislim kakav je bio). Kad se malo prohladilo, ovaj nas mukica uze halapljivo da to kusa. Ovaj sto ga je vozio ga nutka i pita "Jel ti se svidja supica", i stize odgovor zaplicuci jezikom "Fen-onmo-enala-na, ocu jos...!" i pokusa/popije covek polako ceo lonac od verovatno dva-tri litra te splacine... Uglavnom, ispalo je sve dobro, nas drug se oporavio polako, ali jos dugo smo ga zezali za to "Fenomenalna, ocu jos...".Doduse, on se posle i osvetio svom najboljem drugu tako sto mu je na nekoj narednoj sedeljci kada su se ponovo dobrano zapili poturio da pije vodom razblazeni rumunski medicinski alkohol (bio je u litarskim flasama i imao je neboplavu boju), a ovaj razvaljen se odusevljavao "kako je dobra i jaka tvoja rakija i kako ima neobicnu boju"...
![]()
Eto mene na jesen pa ćemo da vidimo ko koliko može pojesti!Visok datum za poklone
Naručila sam havanu, donosim čim @Shadow_woman zaspi! I @Pinocchio ruča da manje može pojesti!![]()

Narezak provalio/provalila.
Hajde da ga smazemo bez svedoky.
Ja sam za, skratite mi muke. I onako niko neće žaliti za mnom. Jedna budala manje.Gotov je.![]()
Znaci ja sam danas siguranE onda necemo.
A i ne ides nam uz supicu, sad kad smo je dobili. Da ne prevegetiramo.

Ko tebe ubio tako u pojam?Ja sam za, skratite mi muke. I onako niko neće žaliti za mnom. Jedna budala manje.

Jaoj otiraci! Peofesionalni ocenjivac otiraca i dalje mi omiljen na instagramuDobro mi došliiiiii:
![]()
.@Elle
@Memnom
@Van_Helsing
@Kćerka Direktora Cirkusa
@Shadow_woman
Na novoj smo aTresi, izvol'te u salonyyyyy, dajte poklone![]()
A gde si ti?Marko je tu.![]()