Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.566
Joj kako je ovo strašnoAko je Balkanac, već gleda da zapali za Australiju 100%
Pogledajte prilog 1809165
Pogledajte prilog 1809166

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj kako je ovo strašnoAko je Balkanac, već gleda da zapali za Australiju 100%
Pogledajte prilog 1809165
Pogledajte prilog 1809166

Mom smetalo svetlo telefona do ponoći pa se sam odselio.

Kako da ga ne voli čovek.Znači umrijeću hahahhahaha

Yponomeuta evonymell ...to je leptir....drvo koje bude napadnuto obicno sledece godine ima odbranu.....ove godine puno bilo u Norge.....a izgleda bas avetinjski....Joj kako je ovo strašno![]()
Bukvalno mi popravi dan ma kako usran bioKako da ga ne voli čovek.![]()

Čuj ovu, očiju tiaj prosetala Suljagina Fata......
najbolja sevdalinka ne svijetu svjetova.....![]()

aj prosetala Suljagina Fata......
najbolja sevdalinka ne svijetu svjetova.....![]()
gledo sam ovo......Čuj ovu, očiju ti

Što mi gleda u telefon...Pa ti smanji osvjetljenje, da ne traumiraš jadne paukove![]()
A i tako je noću na minimumu.jos da je rakije.....Zviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!
I 2. dio?gledo sam ovo......![]()

nisam drugi...ne znam ni da ima......I 2. dio?
Ja nisam, moraću ovih dana u kino![]()
Da, Testament ili Amanet 2nisam drugi...ne znam ni da ima......

ebote...stvarno je to isto...testament ili amanet...ali dje ces reci na samrt, priatelju najbljem-druze moj ostavljam ti u testament da mi brines o zeni....Da, Testament ili Amanet 2![]()
Da, amanet je više neki zadatak, neko obećanje koje daješ onome ko odlazi na drugi svijet, ispunjavanje želje onoga koga više nema pod uslovom da znaš da mu je to želja bila.ebote...stvarno je to isto...testament ili amanet...ali dje ces reci na samrt, priatelju najbljem-druze moj ostavljam ti u testament da mi brines o zeni....
kaze se- ostavljam ti zenu u amanet.....kucu u amanet...konja u amanet.....
naravno.....Da, amanet je više neki zadatak, neko obećanje koje daješ onome ko odlazi na drugi svijet, ispunjavanje želje onoga koga više nema pod uslovom da znaš da mu je to želja bila.

To ne znači da bi takve avanture bile sinonim za nebogougodnost na koju insinuirateDok ti se ne pruži prilika...Npr. da flajborduješ
![]()
Znala saam!Bože Serpentina, pa uvek je pametno govoriti da nešto tako škakljivo - ne znaš, pogotovo suđenici![]()

Gleda te iz drugog ćoška i misli se,
Vidi opajdare, misli da neću moći novu isplesti za 3 minuta čim bude pogasila svetla i čim bude legla posle kontrole!![]()