- Poruka
- 95.097
Dok gog sediš na dve stolice i mašeš kobajama
Ako sednem jednu puci ce ispod mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok gog sediš na dve stolice i mašeš kobajama

Vidi njega kako se vadi,ko da si advokatAko sednem jednu puci ce ispod mene![]()
zar za to ne služi oklagija?Tiganj može da se koristi i u vaspitne svrhe

Drugi žuti karton za pola sata, treći će se zacrveni ubrzo kako si krenuo.Ima li tebe 150 cm u visinu?![]()

Ma ne jedem toŠta je to?

Oklagija je samo za Rifata i menezar za to ne služi oklagija?![]()

Ovakav da nabavišTigaLJ je za u glavu, ali pošto sam omanja onda ću dosegnuti negde do grudnog koša.![]()
Jel slatko?Ma ne jedem toali sam skontala da on ne zna šta je.
Orijentalno jelo koje mi pravimo ubosni
Kadun butići jelo je iz perzije koje se često priprema u Bosni i Hercegovini. Prevod naziva jela doslovno znači damska bedra, zbog mekoće i slasti koje je jelo očito izazivalo kod konuzmenata.
Vidi njega kako se vadi,ko da si advokat
Moram ti dati recept za menemen, ja se navukla u Turskoj, sad sam usavršila spremanjeŠta je to?
Slano, mljeveno meso, riža, pohuje se, komplikovano za napraviti dobre.Jel slatko?
zar za to ne služi oklagija?![]()

Drugi žuti karton za pola sata, treći će se zacrveni ubrzo kako si krenuo.![]()

Ma ne jedem toali sam skontala da on ne zna šta je.
Orijentalno jelo koje mi pravimo ubosni
Kadun butići jelo je iz perzije koje se često priprema u Bosni i Hercegovini. Prevod naziva jela doslovno znači damska bedra, zbog mekoće i slasti koje je jelo očito izazivalo kod konuzmenata.

Joj podseti me,moram sad da pravim lebacSlano, mljeveno meso, riža, pohuje se, komplikovano za napraviti dobre.
Dobro dok je samo hranom.Namerno me mucis hranom![]()

Ako kupim to, doći ću u iskušenje da ga iskoristim, a to će biti brzo.Ovakav da nabaviš
![]()
![]()

Neću da te tovim, nema palačinki.Da pravis palacinke![]()

Pa što bi ga kupovala, ako nemaš nameru da ga koristiš?Ako kupim to, doći ću u iskušenje da ga iskoristim, a to će biti brzo.![]()

Neću da te tovim, nema palačinki.![]()

JabukuNema palacinki
Sta cu onda slatko pre spavanja?
Jabuku