Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.121
Da si dan zakasnila ne da bi bile prethodne strane već prethodne kafaneAko je na prethodnim stranama ne vraćam se.
Ima previše strana za pročitati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si dan zakasnila ne da bi bile prethodne strane već prethodne kafaneAko je na prethodnim stranama ne vraćam se.
Ima previše strana za pročitati.
Kobasice?Agi, sanjao sam nesto jako neprijatno nocas![]()

Gdje se skitaju? Idemo svi zajedno po njih?![]()
Varaju nas?!![]()

Jel mu virilo izvan kreveta.Ja sam ga koristila i za "u krevet"![]()
Ma malo, kako da kažem, budi manje selektivan
Ono, biraj ali imaj mozga.
Idi u đavola, oplakah.Jel mu virilo izvan kreveta.

Pa mašala mu jeJel mu virilo izvan kreveta.
Evo ga još jedan starac Fočo od stotinu ljeta![]()

U teoriji si dobar![]()

Hahaha znam, kako ne.Pa mašala mu je
Ako ne znaš šta znači mašala, izvoli
Uzalud ti se sad izvlačiti. Serafim uvijek zna gdje si, čak i kad samo čitaš.Ma to danas nekad, a ja sad greškom kliknula na tu temu, mislila da je ova![]()

Ali pogledaj i videoHahaha znam, kako ne.
Ja sam ga koristila i za "u krevet"![]()

Sad Serafim i Lo treba da te stave na ignor: gdje manje selektivan od ovoga a izabrao njihGde manje selektivan od ovoga?
Biram ja ali biraju i one a ja ne umem da se prodam.
220x200Koliki je taj krevet?![]()
E ranije je na profilima pisalo ko ti je sve posetio istiUzalud ti se sad izvlačiti. Serafim uvijek zna gdje si, čak i kad samo čitaš.![]()
Sad Serafim i Lo treba da te stave na ignor: gdje manje selektivan od ovoga a izabrao njih![]()

Ko da živiš u svetioniku na kraju sveta!One su mi komsinice
Stvarno Minka, trazim fino zensko gde je razumna razlika u godinama. Nemam sta da trazim sa klinkama i samohranim majkama jer su razlike prevelike.
Komsinice su mi super i mogu da nadju bolje prilike za sebe... ili bar nekoga koga mogu da vide isti dan i da se vrate kuci u svoj krevet.
220x200
A kad dođemo u Sa, spavao na podu![]()

Ukanali nas, a mi njemu dižemo. Rejting.Sad Serafim i Lo treba da te stave na ignor: gdje manje selektivan od ovoga a izabrao njih![]()

Znači, nije moglo biti stalkanja.E ranije je na profilima pisalo ko ti je sve posetio isti
I to su svi mogli da vide!
Naravno ako nije zaključan što je retko ko tad radio
Mada sam ja kao mod tad mogla da ulazim na profile
Seeeenkaaaaaa!
Samo da vidim šta radite?