PRICAONICA-da se bolje upoznamo

opijum:
dommino, ponesi kisobran, za svaki slucaj......vidis da se nesto namrcilo............moj kisobran se raspao, sve zice poispadale, a nikako da kupim nov.....nemoj zaboraviti, da ne pokisnemo......jes da nam je blizu........ali ako bidne pljuska.........upropastice nam frizure, pa cipelice ;)

Ok...dogovoreno,'bem ti modu i baletanke.....ko da bosa gazim kad njih obujem...ma klompe su zakon,rekla sam 100 puta....

Mit dunavskih rusalki:
E, jbg... propade vam provod. Baš šteta. :-( :-( :-( :-(

Ta nemere da propadne.......bile i provele se super :D
Ona sitna kisica prestala, malko vetric duvao.......ali nista strasno......ali smo lokaciju promenile...........bile u Veneciji.......kafic, Mit, ta ima ti ovde u Novome Sadu svasta lepo ;)
Kolacice nismo ruckale, samo gledale slatkise ;) .......eto, sve si cuo, jos malo pa ce dobar film, mada se pomalo i ukljucim, ako Krstimir ne bude zekio, jer sam taj film vec gledala , ali volim da ga opet gledam, jer je pravi zenski.........znam da se vama muskima od takvih filmova dize kosa na glavi.......ali sta ces .....kad smo ti mi zene .........romanticne duse :D

opijum:
Ta nemere da propadne.......bile i provele se super :D
Ona sitna kisica prestala, malko vetric duvao.......ali nista strasno......ali smo lokaciju promenile...........bile u Veneciji.......kafic, Mit, ta ima ti ovde u Novome Sadu svasta lepo ;)
Kolacice nismo ruckale, samo gledale slatkise ;) .......eto, sve si cuo, jos malo pa ce dobar film, mada se pomalo i ukljucim, ako Krstimir ne bude zekio, jer sam taj film vec gledala , ali volim da ga opet gledam, jer je pravi zenski.........znam da se vama muskima od takvih filmova dize kosa na glavi.......ali sta ces .....kad smo ti mi zene .........romanticne duse :D

Ma znam ja da NS ima lepa mesta, kao i lepe žene :oops: :oops: :oops: :oops:
Danas sam uveo satelitsku kablovsku, tako da mogu da pratim grdne programe. Usput na koji film misliš jer ja TV skoro da i ne gledam, ali volim dobre, pa makar i ''ženske''. Jbg, pa i pišem ženske knjige, daklem, volem i ja njih, odnosno vas, ma dođe mu tako nekako, i filmove i žene, al' kada me ne biju i ne psuju :lol: :lol: :lol: sva sreća št0o filmovi ne mogu da me biju :lol: :lol:

Dunja2007:
Dobro vece svima.
Nikako da pohvatam, ko je gore, ko je dole?
Kako ne možeš?
Postoje koordinate. Evo ovako.
Kao prvo, oni na severu su gore a oni na jugu ili južnije, tamo gde je tužnije, su dole.
To u ovoj varijanti nije odgovarajuća ili aktuelna varijanta.
Ima ih još 36.
Dakle, ispravna je ona 38. varijata koja glasi, oni na višoj nadmorskoj visini su gore a oni koji su pukim slučajem na nižoj, su dole.
Elem oni iz NS su dole A oni iz BG i iza Avale, dakle u šumadiji su gore, jer je opšte poznato daje i prosečna nadmorska visina u šumadiji veća.
Dakle, da li sam bio dovoljno elokventan?

Mit dunavskih rusalki:
Ma znam ja da NS ima lepa mesta, kao i lepe žene :oops: :oops: :oops: :oops:
Danas sam uveo satelitsku kablovsku, tako da mogu da pratim grdne programe. Usput na koji film misliš jer ja TV skoro da i ne gledam, ali volim dobre, pa makar i ''ženske''. Jbg, pa i pišem ženske knjige, daklem, volem i ja njih, odnosno vas, ma dođe mu tako nekako, i filmove i žene, al' kada me ne biju i ne psuju :lol: :lol: :lol: sva sreća št0o filmovi ne mogu da me biju :lol: :lol:

E samo sto nije poceo film, na Pinku, bas onako za opustanje......a posto pises zenske knjige , tj. o zenama, mozda ne bi bilo lose i da pogledas ;) .....................u programu pise da pocinje u 9, ali uvek kasne s terminima
Eto, pa se kuckamo, malo dok su reklame i ako Krsta ne bude zezala, valjda se i dommino ukljuci...........mada mi je rekla da ima po kuci jos posla a i ona bi da gleda film.......no ukljucivacemo se vec nekako ;)

Mit dunavskih rusalki:
Kako ne možeš?
Postoje koordinate. Evo ovako.
Kao prvo, oni na severu su gore a oni na jugu ili južnije, tamo gde je tužnije, su dole.
To u ovoj varijanti nije odgovarajuća ili aktuelna varijanta.
Ima ih još 36.
Dakle, ispravna je ona 38. varijata koja glasi, oni na višoj nadmorskoj visini su gore a oni koji su pukim slučajem na nižoj, su dole.
Elem oni iz NS su dole A oni iz BG i iza Avale, dakle u šumadiji su gore, jer je opšte poznato daje i prosečna nadmorska visina u šumadiji veća.
Dakle, da li sam bio dovoljno elokventan?
Sad mi je tek sve jasno :roll:

Jos dok nije poceo film.........jooooojj, sto imam razlog za slavlje :D .........ne mogu sad da pisem......ali najzad...........ne mogu da verujem..........konacno...........pa to je za neverovati.........ali je istina.........jojjjj.......kako se radujem kao malo dete........sutra ce biti slavlje.......jos ne mogu da verujem.......ali.............stvarno je tako.......mislim.........radujem se........jupiiiiiiiiii :D
@dunja..........Mit ti je sve objasnio............a nisi mala......skapiraces vec.........sama si kazala da dolazite intelegentni.......ma nemerem se sada zamarati da ti i ja objasnjavam, neces se ljutiti, znam da neces......a i tako sam radosna..........pa, dakle najzad.......konacno :D
E, film pocinje u 11 sati, ja nisam dobro procitala u programu..........a dotle cu da se veselim.....koktel sebi da napravim..........i kafu da skuvam.........e da mogu i vatromet bi napravila :D

Dunja2007:
He,he
Shavatila sam, zivim Beogradu, pa sam znaci gore, a posto sam u prizemlju, onda sam i dole :roll:

A za to tvoje vezselje, cestitam , iako ne znam sta je. Ne skaci puno, uzbunices komsije :lol:

Fala, fala........a ko je spomenuo skakanje........nesto si pobrkala.......a i otkud ti znas da li ja imam komsije......mozda sam na kraju grada.......u kucici....... a i da imam komsije, a sto bi se ti pa brinula za iste........daleko si .....cak u prestonici.....ne beri brigu...........uzivaj i raduj se,,,,,,,,,uf, bas dobara kafa i koktel......ajd pa ziva bila i velika narastila...........ja nastavljam sas radovanje :lol: :lol: :lol: :D

Dunja2007:
To sa komsijama je vise bila mala sala, ali ok, necu se brinuti.....

he, he.....a sto bi se i brinula za nekoga koga ne poznajes :confused: ........a, da bila je sala ...........pa da sas komsijama :lol: :lol: :lol:
Eeeeee, tako sam raspolozena.....evo jedna pesma od Harisa..........bas za tebe.......mislim........tvoje ime se spominje :D

Je sul dunje procvale

Kad bi znao kako si ko li mi te dira
Ko pod prozor dolazi da ti zasvira
je sul dunje procvale il jos seta opija
da je srcu da te vidi pa da zaigra.

Kad bi barem svratila usne da ti poljubim
ne bi zora pristala da me probudi.

Je sul dunje procvale il jos seta opija
Da je srcu da te vidi pa da zaigra.

Dobra pesma, a?.......e, sad bi mogla pravac kafana :D
Ajd pa zdravo.......i nemoj da brigas, brigas.....zivot se stara.........
Najlepsi dukat sam dobila ja
ko sunce da mi sja.......... :D

...lala...lala....la...lala........alaj mi je veceras po volji.....
Evo me,odmah cu da se uozbiljim....samo neznam kako.....ma bilo je super,bez kise,u lepom raspolozenju...wow....

Ona nije ja

Isto pice, isto mjesto
iste price, isto je sve
samo u novi zivot
ne idu stare navike

Med na dlanu i slatka rijec
sada ko nekada
takvom srecom prevari nju
mene neces nikada

Bilo bi pametno da je zadrzis
pa nek proguta
svaku tvoju laz
tu niceg nema tvoje srce zna
ona nije ja

Ista poza, ista fora
ista pjesma, isto je sve
samo u novi zivot
ne idu stare navike

Med na dlanu i slatka rijec
sada ko nekada
takvom srecom prevari nju
mene neces nikada

E, dommino, stigla si.......a sto bi se uozbiljila............super je kad smo vesele i raspolozene.....popodne bilo......bas vauu ;) ........poradila sve po kuci?............e, film je u 11 sati..........pogresno napisali u programu.........evo jos malo i sad ce.
Nego , sta mislis da napravimo slavlje, onako bas.......svetski.........a nase ;)
Jooooojjjjj, evo Harisa..........laze mjesec da me s drugom vidioooo...........ja bi opet samooo s tobom.....s tobom mi je najbolje..........bez tebe se ne mozeeeeeee...........dodaj tu casu........da zveknem ;) ........tralala....lala

Haris velis..ma jeste legenda....

Haris dzinovic - Samo zbog tebe sam tu

Opet one suze sto ti kvase lice
Opet one stare
Suze bezobraznice
One samo lazu da te vise ne volim

Ma ja sam tu
Da se brinem za tebe
Ma ja sam tu
Da ti kazem - volim te...
Ma ja sam tu
Da se brinem za tebe