Manijak
Ističe se
- Poruka
- 2.637
dommino?:Koci mi Krsta.....a znas jos kad sam se nasmesila na ovoJ......
![]()
a da ti jopet dojdeš na vikend... :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dommino?:Koci mi Krsta.....a znas jos kad sam se nasmesila na ovoJ......
![]()
МАНИЈАК:a da ti jopet dojdeš na vikend... :wink:možda ostaneš nasmejana
![]()
Ej, dame moje, lepotice, muškatlice. Stigoh iz Beograda. Sva sreća što sutra ne moram ali eto već prekosustra jopet u grad. Uđas. Ovdwe kod mene baš friško. Ceo dan asam bio u majci sa kratkim rukavima a sada sam i džemper obuko.dommino?:...e jeb' te se vise nemam pojma na kojoj temi pisem?????sve mi se manta pred ocima.....
dommino?:....a manijak ce kao uvek da iskoci iz mwaka...
dommino?:Pa sad..i ja bih isto pice..ali ne bih to nazvala grabezom,vec zadovoljstvom........ili da sacekam Manijaka,on je uvek raspolozen za mene....
O konacno neko da i meni dade ono sto trazim vec mjesec dana na ovom mjestu!nenadm:![]()
![]()
mož` vako...
DOBOJKA:O konacno neko da i meni dade ono sto trazim vec mjesec dana na ovom mjestu!
Dragi neso reci kako da ti se zahvalim,il mozda treba da platim to!![]()
dommino?:Pa sad..i ja bih isto pice..ali ne bih to nazvala grabezom,vec zadovoljstvom........ili da sacekam Manijaka,on je uvek raspolozen za mene....
Opijum,hajmo danas stFarno u neku basticu,slaba vajda od virtualnog....da predlozim "Vremeplov"...pa na kolace...moze????Svracam pored tebe....
![]()
Mit dunavskih rusalki:Joj, a gde vam je ta basta u NS, al i daleko mi, cca 120 + 120, zaokruženo 250 km za jedno piuće i kolač, hehehehe
al' devojke, uživajte
Mit
ps
Ti koja me opijas, ajde ne cicijaši, koji je to bolji način ili bolji lek za Krleta?
Ma nisam, od mene do NS 120 km plus-minus pa povratak i dodaj još tome 10 km odozgo i ispadne 250 km. Dakle cca 18 litara benzina i 3 sata vožnje. :shock: :shock:dommino?:Pa to ti je....kod stadiona Vojvodine....pa sam proracunaj i u metrima koliko je to Km....ali mislim da si se negde preracunao u km....mLoGo bwe 250...ako si mislio na kilometre...
Da li se ja varam.....
Saljeno kolace i brzom postom ,ako ti se bas licka nesto swatko!!!!!CES????
Mit dunavskih rusalki:Joj, a gde vam je ta basta u NS, al i daleko mi, cca 120 + 120, zaokruženo 250 km za jedno piuće i kolač, hehehehe
al' devojke, uživajte
Mit
ps
Ti koja me opijas, ajde ne cicijaši, koji je to bolji način ili bolji lek za Krleta?
Mit dunavskih rusalki:Ma nisam, od mene do NS 120 km plus-minus pa povratak i dodaj još tome 10 km odozgo i ispadne 250 km. Dakle cca 18 litara benzina i 3 sata vožnje. :shock: :shock: