PRICAONICA-da se bolje upoznamo

dommino?:
...e jeb' te se vise nemam pojma na kojoj temi pisem?????sve mi se manta pred ocima.....
Ej, dame moje, lepotice, muškatlice. Stigoh iz Beograda. Sva sreća što sutra ne moram ali eto već prekosustra jopet u grad. Uđas. Ovdwe kod mene baš friško. Ceo dan asam bio u majci sa kratkim rukavima a sada sam i džemper obuko.
Usput, nisma ukapirao ono sa rolovanom 'artijom :lol: :lol:
Mit

Ma nis't ne'g si ti nama stog'o....a to mantanje je bilo malo pre "rolovanja"...
Bicemo tuJ dogovoreno je vec sa opijum....a manijak ce kao uvek da iskoci iz mwaka...
Strta sto mi ne rade slovca u boji i smajlici....pa se nesto snalazim i za kacenje sliKica...
ZiFeli!!:D

Dobro vece, Mit, dobro si stigao........taman na vreme ;) .......bilo danas bas, zbunito ;)
E, ljudi mene opet Krsta zeza, jedva sam se ulogovala, pa ne mogu da otvorim stranicu :evil: .......ko zna da li ce i ovaj post stici...........eto, nema ni dommino.......sigurno i nju krsta zeza.....uf.......a taman smo trebali neke repcete da izmenjamo......i jos stosta ......nesta ;)

i-84brandy.jpg
big17.jpg

mož` vako...

Pa sad..i ja bih isto pice..ali ne bih to nazvala grabezom,vec zadovoljstvom......:)..ili da sacekam Manijaka,on je uvek raspolozen za mene....

Opijum,hajmo danas stFarno u neku basticu:idea:,slaba vajda od virtualnog....da predlozim "Vremeplov"...pa na kolace...moze????Svracam pored tebe....;)

dommino?:
Pa sad..i ja bih isto pice..ali ne bih to nazvala grabezom,vec zadovoljstvom......:)..ili da sacekam Manijaka,on je uvek raspolozen za mene....

Opijum,hajmo danas stFarno u neku basticu:idea:,slaba vajda od virtualnog....da predlozim "Vremeplov"...pa na kolace...moze????Svracam pored tebe....;)

cao, uf al sam se danas natrcala u vezi posla.......ali dobro je, sve sam uradila........sad mogu malo da odmorim.
dommino, dobro si se setila, dugo nismo bile u vremeplovu.......moze, onda dogovoreno u isto vreme kao i uvek, ti svrati pored mene, samo zvrcni i ja se sjurim dole i pravac na kolacice.......mmmmmm.........odlicni su tamo i pitje neko..........a i da se lepo natanane ispricamo.......vidimo se onda :D

Mit dunavskih rusalki:
Joj, a gde vam je ta basta u NS, al i daleko mi, cca 120 + 120, zaokruženo 250 km za jedno piuće i kolač, hehehehe
al' devojke, uživajte
Mit
ps
Ti koja me opijas, ajde ne cicijaši, koji je to bolji način ili bolji lek za Krleta?

Pa to ti je....kod stadiona Vojvodine....pa sam proracunaj i u metrima koliko je to Km....ali mislim da si se negde preracunao u km....mLoGo bwe 250...ako si mislio na kilometre...
Da li se ja varam.....
Saljeno kolace i brzom postom ,ako ti se bas licka nesto swatko!!!!!CES????

dommino?:
Pa to ti je....kod stadiona Vojvodine....pa sam proracunaj i u metrima koliko je to Km....ali mislim da si se negde preracunao u km....mLoGo bwe 250...ako si mislio na kilometre...
Da li se ja varam.....
Saljeno kolace i brzom postom ,ako ti se bas licka nesto swatko!!!!!CES????
Ma nisam, od mene do NS 120 km plus-minus pa povratak i dodaj još tome 10 km odozgo i ispadne 250 km. Dakle cca 18 litara benzina i 3 sata vožnje. :shock: :shock:

Mit dunavskih rusalki:
Joj, a gde vam je ta basta u NS, al i daleko mi, cca 120 + 120, zaokruženo 250 km za jedno piuće i kolač, hehehehe
al' devojke, uživajte
Mit
ps
Ti koja me opijas, ajde ne cicijaši, koji je to bolji način ili bolji lek za Krleta?

E, dommino ti objasnila gde je Vremeplov, odmah preko puta stadiona, divan kafe s bastom........super ambijent.....o kolacima i ostalim poslasticama da ti ne pricam ;)
Ih, bre, sta cicijasim........za lek sprocu Krstimira........vrlo jednostavan.........lepo iskljucis ga i nema jeda.......ja se malo salila da kao imam lek........e, nema tu leka.........za tako nesta, neg samo na ignore i iskljucivanje, mislim to je lek.....za navek ;)

dommino, ponesi kisobran, za svaki slucaj......vidis da se nesto namrcilo............moj kisobran se raspao, sve zice poispadale, a nikako da kupim nov.....nemoj zaboraviti, da ne pokisnemo......jes da nam je blizu........ali ako bidne pljuska.........upropastice nam frizure, pa cipelice ;)

Back