Clooney
Zainteresovan član
- Poruka
- 474

Ugodan vam dan zelim ...
:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, gde si tidommino?:Izabracu ovo trece ,dok mi neko nije smazao ispred nosa!!!!
Feta Podouri:Ma stigao je i kampari, ne beri brigu.
Kaži dragička!
Uredio sam baštu, još koji detalj i Searchersi ''Needels and Pinsel'' .
Mit
dommino?:Izabracu ovo trece ,dok mi neko nije smazao ispred nosa!!!!
opijum:Dragicka,,,,,,,,basta sredjena, kamparija ima.......drustvo spremno i raspolozeno![]()
E i ja sam danas jos cveca u moju terasu_bastu donela.......samo.......hm, toliko je puna terasa cveca i zelenila..........napravih_prasumuvaljda cu nekako pronaci stolice i sto........
..........da sednem i pijem kafu i pitje
![]()
twigyy:Znam,"dragicka"....i verujem da ce ti zaista trebati vidic kroz istu,hahahahahaha...(ovo si mi priznala sama na pp)..samo hoces li jednog markantnog crnog visokog dasu ili malog rundavog tjuku!!??
A sad bi valjalo u ovo mirno popodne da popijemo picence u nasoj basti,moze ovde,a moze u TEL AVIV-u....svejedno..
Ziveli!!!
opijum:.......![]()
![]()
....e, twigyy......za ovo ces da platis.......mislim na vodica........pa.......bar pet tura pitja
.........cek da osmotrim jos jednom, bastu........nisam jos sigurna da li ce mi trebati vodic.........mozda se snadjem i sama
.......ako ne, javim ti al, da niko nezna 8-)
EEeeeee, sad ........pitje na sto......i na tvoj racun.......ja se istrosih na CVECE.......ziveli![]()
twigyy:Sad sam i sigurna da si obnevidela od sarenila baste,tz,tz,..pocela da brka cvece i svece,hi,hi,..
Pice moze..ali slike nece da se okace da im *ebes kevu!!!Bas sam pop,a tako mi je bio saren dan ,kao tvoje CVECE...!!![]()
![]()
miki40:E pa evo i mene da upoznate...![]()
Pozdravljam sve na ovom forumu!!!!
p.s.Kad ovde ima nekog,u koje doba je najbolje dolaziti?![]()
Feta Podouri:Eh, devojčice, kako vas volim zbog ove vaše romantike
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tek što vas ljubim, kao niko pre 8-)![]()
:wink:
Ale djubre:
Ale djubre: