PRICAONICA-da se bolje upoznamo

j_pravo-tv.jpg

rumba.jpg

06-grapefruit-campari-marti.jpg

Ugodan vam dan zelim ...
:-)

Feta Podouri:
Ma stigao je i kampari, ne beri brigu.
Kaži dragička!
Uredio sam baštu, još koji detalj i Searchersi ''Needels and Pinsel'' .
Mit

Dragicka,,,,,,,,basta sredjena, kamparija ima.......drustvo spremno i raspolozeno ;)
E i ja sam danas jos cveca u moju terasu_bastu donela.......samo.......hm, toliko je puna terasa cveca i zelenila..........napravih_prasumu :roll: valjda cu nekako pronaci stolice i sto........ :confused: ..........da sednem i pijem kafu i pitje ;)

opijum:
Dragicka,,,,,,,,basta sredjena, kamparija ima.......drustvo spremno i raspolozeno ;)
E i ja sam danas jos cveca u moju terasu_bastu donela.......samo.......hm, toliko je puna terasa cveca i zelenila..........napravih_prasumu :roll: valjda cu nekako pronaci stolice i sto........ :confused: ..........da sednem i pijem kafu i pitje ;)

Znam,"dragicka"....i verujem da ce ti zaista trebati vidic kroz istu,hahahahahaha...(ovo si mi priznala sama na pp)..samo hoces li jednog markantnog crnog visokog dasu ili malog rundavog tjuku!!??
A sad bi valjalo u ovo mirno popodne da popijemo picence u nasoj basti,moze ovde,a moze u TEL AVIV-u....svejedno..
Ziveli!!!

twigyy:
Znam,"dragicka"....i verujem da ce ti zaista trebati vidic kroz istu,hahahahahaha...(ovo si mi priznala sama na pp)..samo hoces li jednog markantnog crnog visokog dasu ili malog rundavog tjuku!!??
A sad bi valjalo u ovo mirno popodne da popijemo picence u nasoj basti,moze ovde,a moze u TEL AVIV-u....svejedno..
Ziveli!!!

....... :lol: :lol: :lol: ....e, twigyy......za ovo ces da platis.......mislim na vodica........pa.......bar pet tura pitja ;) .........cek da osmotrim jos jednom, bastu........nisam jos sigurna da li ce mi trebati vodic.........mozda se snadjem i sama ;) .......ako ne, javim ti al, da niko nezna 8-)
EEeeeee, sad ........pitje na sto......i na tvoj racun.......ja se istrosih na svece.......ziveli ;)

opijum:
....... :lol: :lol: :lol: ....e, twigyy......za ovo ces da platis.......mislim na vodica........pa.......bar pet tura pitja ;) .........cek da osmotrim jos jednom, bastu........nisam jos sigurna da li ce mi trebati vodic.........mozda se snadjem i sama ;) .......ako ne, javim ti al, da niko nezna 8-)
EEeeeee, sad ........pitje na sto......i na tvoj racun.......ja se istrosih na CVECE.......ziveli ;)

Sad sam i sigurna da si obnevidela od sarenila baste,tz,tz,..pocela da brka cvece i svece,hi,hi,..
Pice moze..ali slike nece da se okace da im *ebes kevu!!!Bas sam pop,a tako mi je bio saren dan ,kao tvoje CVECE...!!:):) :)

twigyy:
Sad sam i sigurna da si obnevidela od sarenila baste,tz,tz,..pocela da brka cvece i svece,hi,hi,..
Pice moze..ali slike nece da se okace da im *ebes kevu!!!Bas sam pop,a tako mi je bio saren dan ,kao tvoje CVECE...!!:):) :)

a tek sad sto sam obnevidela i sto mi sve sareno.....kao i tebi, hi, hi.........bila kod prijateljice..........sredjivale njenu terasu..........sta da ti kazem.......nek je sareno i veselo......kao i CVECE.......ajde onda da popijemo to pitje :-) .......za CVECE :-)

E, kad ne mogu slike da se kace........onda evo jedne lepe pesme......

NEKAKO S PROLJECA

Nekako s proljeca
Uvijek meni doluta
Neka ceznja tamna
Tiha mudrost davna
Spustam ja stare kofere
Na perone sudbine
To je miris zrelih godina
Moj kaput bas je tezak, najdraza
Nekako s proljeca
Ja se setim starih drugova
Probude se u meni
Svi dermeci pijani
Tad nosim stare cipele
one znaju moje ulice
To je boja crnoponocna
Moji koraci bas su teski, najdraza
I opet taj osecaj samoce
Kad nece nikog mene krene i hoce
I opet mrakom svoje pjesme bojim
Pijan od zelje za usnama tvojim
Sav sam ti od ludila
Nekako s proljeca
Sjeti mene nepravda
Na pobjede, poraze
I sve lazne obzire
Napravim racun prastanja
Popijem pusta mastanja
To je ukus lijepog kajanja
Moji kapci bas su teski, najdraza
Nekako s proljeca
Noc mi oci otvara
Nemam san da uhvatim
Nema dana da ne izgubim
A hocu da te vodim ja

Tragom sunca, jugom maslina
To je dodir tvojih bedara
Moja dusa bas te voli, najdraza
Sav sam ti od ludila
Bez tebe s proljeca

Jao,di me nadje sa tom pesmom....padoh u sevdah...
setih se ove moje omiljene,uz njihove stihove su mnogi odbolovali bivse ljubavi....

Crvena jabuka - Kad sat zazvoni

Kad sat zazvoni na kuli kraj begove dzamije
Ja sicu,sicu do basce satro sljive da poberem
Ti uzmi ibrik srebrn ibrik ko fol vode da doneses

I tada priznat cu ti sve
Sapnut rijeci dve,volim te

Od tvojih usana vrucina ubija
Jos pamtim legende starih plemena
Sto za ljubav glavu gube i umiru kada ljube

e, sad i ja padoh u sevdah.........

KO TE LJUBI KAD NISAM TU

Kad nisam sa tobom bar jednu noc,
Pomislim odmah drugi ce doc~,
Da mi ukrade osmeh tvoj.
Zasto me mucis zivote moj?

Kad nisam sa tobom dan il dva,
U sebi nemir osjetim ja.
Bojim se kradu mi pogled tvoj.

Ko te ljubi kad nisam tu,
Cije ime zoves u snu,
Na jastuku,
Ko te ljubi kad nisam tu?

Zasto noci provodim sam,
S kim si sada moram da znam,
Na jastuku,
Ko te ljubi dok nisam tu?

Kada ti dugo ne cujem glas,
Pomislim neko je izmedju nas,
Neko mi krade dodir tvoj,

Feta Podouri:
Eh, devojčice, kako vas volim zbog ove vaše romantike
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A tek što vas ljubim, kao niko pre 8-) :lol: :lol: :wink:

Nece me ovi smajlici,a sad bi okacila onog sto se smeje od uva do uva...
Ovu sam zaboravila....a godinama sam je pevusila i cmizdrila uz nju....

Crvena jabuka - Volio bih da si tu

Volio bih da si tu
Ove noci tako trebas mi
Kao more mornaru
Nemam s kim nadu dijeliti
Dijeliti i sacuvati
Volio bih da si tu
Nocni program je na radiju
Pustaju neku dragu muziku
Moje misli tebi putuju
Putuju da te pronadu
Nocas zvijezde padace
Jedna od njih nasa je
Jedna nosi utjehu
K'o u snu
Volio bih da si tu
Volio bih da si tu
Ove noci da pricas mi
Slavili bi do zore
Svu bi njeznost svijeta popili
Popili pa se ljubili

Ih, ja sam pre za prozu, na primer kao sledeća crtica:

''Inace ja bih radije da te vrlo primitivno volim i da uzivam nagonski u tebi i da pri tome nemam grizu savesti sto nisam svoj odnos prema tom svom uzitku, i tvom uzitku, verujem, intelektualno artikulisao i u njemu pronasao univerzalno znacenje vec samo obicno, malo zadovoljstvo, i moje i tvoje. Mozda sam ja tvoja druga polovina, mozda si ti moja. Mozda gresimo. Sve jedno. Ono sto je bitno. Ti verujes da sam ja tvoja dobra, ona druga polovina koju si trazila. OK. Ako to negujes. Jos bolje. I ja cu to negovati, jer to je i moje zadovoljstvo i ono na sta nemam pravo i ne spominjem pravim imenom. Ili bas zbog toka sam zahvalan za malo tebe i malo mene u jednom malom MI.''

Eto!

PS svaka sličnost je slučajna, naravno!
proskribovani Mit dunavskih rusalki :wink:

Back