Pri odabiru partnera u šta gledate....🤔

Koliko vas muski sto birate semenje kao pirinac upozna buducu svekrvu?
Al ne ono divna zena, a mama ce biti bomba na nju ili vredna teta.
Nee nego je upoznas. Navike, sta voli, ima li omiljenu boju? Cita? Sta cita? Prica li? Ljubazna, otvorena? Kakva je prema svekru? Jel svekar cuti kad ste svi zajedno? Ima li neznosti? Kakva je buduca mlada prema tati? Jel ono : Jooj cale aj cuti molim te, ili je ono: Moj tata kad podigne traktor jednom rukom? Imaju li cerka i tata jedan ljudski odnos, uvazavanje? Dinamika razgovora u porodici? Prekidaju li jedno drugo? Glasni? Tihi?
ma evo ja za svoju da kazem.Prvo je glumila dobrotu i haj povjerovala sam.Pocela zivjet s njom i upoznala je..ko je,sta je.

Tema je itekako vazna.....🤔
Ovo vazi i za zene
i muskarce.....🤔
Da se malo uozbiljite i udubite u pricu svega.....
Tema je kompleksna i tice sviju nas.....ako i ne zbog nas onda zbog nase dece,i mora da se gleda.....🤔

Pitao bih Zene prvo:
Da li bi se udale za nekog kome je genetska predispozicija takva za razne najteze bolesti....neko ko je (zao muskarac) a izgleda ekstra....birate li takvog....🤔i sta cete posle sa takvim potomstvom koji je pod znakom pitanja.....🤔

U sta gledate.......🤔

Pitao bih i Muskarce:
Kakve zene vi gledate....
Jel gledate genetsku predispoziciju njene majke,bake i sve unazad.....el gledate samo du_ ...e i da ne kazem
jos sta.....🤔

Ako birate takve bracne partnere pa izrodite dete ne daj Boze sa takvom losom genetskom predispozicijom.....onda se zna ishod...ili ako se kao takav rodi zao mozes da ga vaspitavas posle koliko god hoces.......🤔
ne gledam ni u sta
ako mi se neko svidi, svidi.
ako ne, nece nikad.
tako je kod mene.
pa ko voli nek izvoli.
.

ne gledam ni u sta
ako mi se neko svidi, svidi.
ako ne, nece nikad.
tako je kod mene.
pa ko voli nek izvoli.
.
Hvala ti sto si dala licni doprinos temi..ali pazi,mlada si i brak nije veza niti zajebancija...nesto lepo ima mozda na samom pocetku...biras li tako gotova si...

Nisi mi odgovorila ni na moje pitanje🤔

Da li bi se udala za nekog kome je genetska predispozicija takva za razne najteze bolesti....neko ko je (zao muskarac) a izgleda ekstra....biras li takvog....🤔i sta ces posle sa takvim potomstvom koji je pod znakom pitanja.....🤔

U sta gledas.......🤔

Hvala ti sto si dala licni doprinos temi..ali pazi,mlada si i brak nije veza niti zajebancija...nesto lepo ima mozda na samom pocetku...biras li tako gotova si...

Nisi mi odgovorila ni na moje pitanje🤔

Da li bi se udala za nekog kome je genetska predispozicija takva za razne najteze bolesti....neko ko je (zao muskarac) a izgleda ekstra....biras li takvog....🤔i sta ces posle sa takvim potomstvom koji je pod znakom pitanja.....🤔

U sta gledas.......🤔
biram li tako,gotova sam?
hahahaha, koje li misli.
Ne brini se ti za mene.

Potomstva nece biti jer decu ne planiram da imam. Ne zelim veliku porodicu. A udacu se..ko zna kad. Razlikujem se od svih osoba mog godista i svi imaju potpuno drugaciji pogled na svet od mene.
Tako da eto.

biram li tako,gotova sam?
hahahaha, koje li misli.
Ok druzicemo se i videcemo ko je u pravu..
Ne brini se ti za mene.
A sto da se ne brinem..valjda smo neki drugari..el treba da se mrzimo....🤔
Potomstva nece biti jer decu ne planiram da imam. Ne zelim veliku porodicu.
Ko da se ti pitas o necemu...Ostavice te jedan za drugim tako...
A udacu se..ko zna kad.
Okolina i zle reci sravnice te sa zemlje....Ima da pozelis da se preselis na Mars...
Razlikujem se od svih osoba mog godista i svi imaju potpuno drugaciji pogled na svet od mene.
Tako da eto.
To postujem zaista...a ko nebi voleo tako...radis sta god hoces,ides skim hoces....ali ne mozee....barem ne na pocetku zivota...

Back