Pri odabiru partnera u šta gledate....🤔

Ok druzicemo se i videcemo ko je u pravu..

A sto da se ne brinem..valjda smo neki drugari..el treba da se mrzimo....🤔

Ko da se ti pitas o necemu...Ostavice te jedan za drugim tako...

Okolina i zle reci sravnice te sa zemlje....Ima da pozelis da se preselis na Mars...

To postujem zaista...a ko nebi voleo tako...radis sta god hoces,ides skim hoces....ali ne mozee....barem ne na pocetku zivota...
Ne, necemo se druziti.

Nismo drugari.

AHAHAHAH, naravno da se JA pitam.

Vau, e a zamisli tako me zabole sta drugi pricaju i misle o meni. Zivim zivot za sebe a ne za njih.

Pitao bih i Muskarce:
Kakve zene vi gledate....
Jel gledate genetsku predispoziciju njene majke,bake i sve unazad.....el gledate samo du_ ...e i da ne kazem
jos sta.....🤔
da, kad mi se svidi djevojka u biblioteKi, prvo joj kazem da sljedeci put donese sliku mame, bake i prabake, zatim rodne listove, papric na kome se vidi njihova krvna grupa, diplome iz osnovne, srednje, faksa i radnu knjizicu da znam tacno zanimanje..tek onda gledam u sise, dupe, noge, lakirane nokte..

Najvažnije da vidim da je razuman čovek, umeren, da deluje logično, bez preteranih reakcija, emocionalno uravnotežena osoba. To je baza. Posle toga ide da li je vredan, odgovoran, voli da radi. Nakon toga sve ostalo ... ono sviđanje i slično.

Što se tiče gena, pa logično je da gledam. Sa jednom osobom sa kojom sam bila u vezi kada sam videla da u bliskoj porodici ima šizofreniju, nisam htela sa njim decu pa smo posle nekog vremena i prekinuli.

U srce i dušu, emociju i manire, energiju.
Како се гледа у срце и душу, јел овако?Да ме научи неко?
poza od jutra.jpeg

Tema je jako ozbiljna i nije za zajebanciju:)
Ispricacu realnu pricu i iz svog ugla vidjenja.
Jos kao mali ziveo na salas, odrastao samo sa Dedom,Babom,Cukunbabom koja je dozivela 104 rodjendan a preminula 80te god.
Ta cukunbaba me svemu naucila kroz price,bila jako pismena i mudra zena,zdravlje je sluzilo i bila samo nekoliko dana u krevetu pred samrti.
Naucila me svasta.,i kako birala najboljeg u to vreme tog mog cukundedu
Badju:p koji opevan do dana danasnjeg u Rumuniji.
Zahvalicu se uvek babi zbog toga:p
Ucila me svasta,i kako smuvati najbolju devojku na igranci:per: a u to vreme bilo igranki uz violinu na fenjer i lampu pa tako u kolo imas konkurenciju gde sa druge strane opasno je sarmira drugi lik:) pa drz ne daj stisnes devojci ruku da bi joj odvratio paznju od tog lika:per: i odmah se nadjes direkt usnama na njeno
uho i vrat:p pa joj sapnes nesto romanticno:per:i tog lika izbacis iz igre kod nje:per:
Opasna neka baba bila,birala genetiku i najboljeg tj"tog mog cukundedu Badju:p

Pamticu je po svemu jer mi je pricala i o genetici i kako su nasi stari birali devojku,gledalo se kakva joj majka,otac ko je i od cega je taj preminuo,koliko je proziveo., i to su sve bitne stvari pri odabiru zivotnog partnera za potomstvo.

Danas je tuzna i uvrnuta prica,i ko to jos gleda.
Gleda se samo ta lepota sto je najveca tragedija danasnjice,pa posle kuku lele:(dolaze problemi,neslaganje, bolest,svadja,razvod,smrt..

Ne valjaa,nije na dobro..🤔
Posle se vidi samo posledice toga i sve cesce muk i jauk zena,dece koje umiru mlade u mukama od najtezih bolesti:(
Danas su zdrave a vec sutra su 2m ispod zemlje:(
U zadnjih 20-tak godina primoran sam da sve cesce prisustvujem takvim sahranama..pa se stalno zapitam i tu iskoristim to vreme pa u razgovoru saznajem da pored majke koja se izvukla od raka i njena baba i prababa takodje bolovala..
Sve cesce i mladi umiru,jedinac i bez potomstva od leukemije ode 2m ispod zemlje u roku od mesec dana..

Tako da je itekako bitna ta genetika,pogled i osvrt na ovakve bitne stvari zato sto ces ziveti do kraja zivota sa tom osobom jbg"

Recimo nasi stari su sve to znali i primenjivali i na zivotinjama,pa se krava dovede kod kvalitetnog bika,na dobre rasne pse se gledalo da se ima itd..
Primenjivali su i na vocu i povrcu.,na biljkama,zitaricama i sta kvalitetno da se poseje,
ko je i kakva sorta..
Mozda nekima ovo zvuci smesno i tragikomicno,ali itekako vazan taj genetski materijal osobe..taj koji gleda i ima srece pri odabiru takvog partnera izvukao se od ishoda najgoreg,i neema problem u zivotu sa takvom osobom......a kome se ne svidja takva logika nek bira najlosiji genetski materijal.........zelim mu svu srecu u zivotu...........

Jos kao mali ziveo na salas, odrastao samo sa Dedom,Babom,Cukunbabom koja je dozivela 104 rodjendan a preminula 80te god.
Ta cukunbaba me svemu naucila kroz price,bila jako pismena i mudra zena,zdravlje je sluzilo i bila samo nekoliko dana u krevetu pred samrti.
Ucila me svasta,i kako smuvati najbolju devojku na igranci:per: a u to vreme bilo igranki uz violinu na fenjer i lampu pa tako u kolo imas konkurenciju gde sa druge strane opasno je sarmira drugi lik:) pa drz ne daj stisnes devojci ruku da bi joj odvratio paznju od tog lika:per: i odmah se nadjes direkt usnama na njeno
uho i vrat:p pa joj sapnes nesto romanticno:per:i tog lika izbacis iz igre kod nje:per:

Pamticu je po svemu jer mi je pricala i o genetici i kako su nasi stari birali devojku,gledalo se kakva joj majka,otac ko je i od cega je taj preminuo,koliko je proziveo., i to su sve bitne stvari pri odabiru zivotnog partnera za potomstvo.

Gleda se samo ta lepota sto je najveca tragedija danasnjice,pa posle kuku lele:(dolaze problemi,neslaganje, bolest,svadja,razvod,smrt..

Posle se vidi samo posledice toga i sve cesce muk i jauk zena,dece koje umiru mlade u mukama od najtezih bolesti:(
U zadnjih 20-tak godina primoran sam da sve cesce prisustvujem takvim sahranama..pa se stalno zapitam i tu iskoristim to vreme pa u razgovoru saznajem da pored majke koja se izvukla od raka i njena baba i prababa takodje bolovala..
Sve cesce i mladi umiru,jedinac i bez potomstva od leukemije ode 2m ispod zemlje u roku od mesec dana..

Tako da je itekako bitna ta genetika,pogled i osvrt na ovakve bitne stvari zato sto ces ziveti do kraja zivota sa tom osobom jbg"

Recimo nasi stari su sve to znali i primenjivali i na zivotinjama,pa se krava dovede kod kvalitetnog bika,na dobre rasne pse se gledalo da se ima itd..
Primenjivali su i na vocu i povrcu.,na biljkama,zitaricama i sta kvalitetno da se poseje,
ko je i kakva sorta..
Mozda nekima ovo zvuci smesno i tragikomicno,ali itekako vazan taj genetski materijal osobe..taj koji gleda i ima srece pri odabiru takvog partnera izvukao se od ishoda najgoreg,i neema problem u zivotu sa takvom osobom......a kome se ne svidja takva logika nek bira najlosiji genetski materijal.........zelim mu svu srecu u zivotu...........
Vise groteska nego tragikomika

ko je i kakva sorta..
Ti si u stvari Badjo dosao da nam se pohvalis kako imas stogodisnji genetski materijal, satkan romanticnim, arhetipskim mudrostima, prenosenih s kolena na koleno i da ukrstis neku plodnu forumaljku pod fenjerom?

Back