Pri odabiru partnera u šta gledate....🤔

sad kad razmislim bitno je da ne zivi s porodicom.Nema dugo price ako ce s majkom zivjet.To ti je 90% da ce se brak raspast.
to si dobro opazila...zapitaj se dobro zasto je to tako❗
Ne kaze se djaba zena kada se udaje i muskarac kada se zeni...Zeni se i udaje za celu tu njenu i njegovu porodicu....zato se i brakovi posle raspadaju,a na pocetku sve bajno i sjajno...
Onda..bitno je da radi.Da je zreo u nekim situacijama.
Pogan i glup covek ce biti uvek glup..narav mu ne mozes menjati...
Da zna nasmijat osobu.Meni najvaznije da nije vezan puno za porodicu.
to si u pravu....ali ni to te nece mnogo spasiti...i kad tad ce ispoljiti te lose osobine u sebi...

to si dobro opazila...zapitaj se dobro zasto je to tako❗
Ne kaze se djaba zena kada se udaje i muskarac kada se zeni...Zeni se i udaje za celu tu njenu i njegovu porodicu....zato se i brakovi posle raspadaju,a na pocetku sve bajno i sjajno...

Pogan i glup covek ce biti uvek glup..narav mu ne mozes menjati...

to si u pravu....ali ni to te nece mnogo spasiti...i kad tad ce ispoljiti te lose osobine u sebi...
neki dan slusam jedan ozenjen prica ide mami da mu nokte otkine.Covjek.Oko 40.

Nisam ocekivao takav odgovor od jednog zdravstvenog radnika:(
A sta ces posle sa svim tim,kada izrodis takvu decu...🤔Zar to nije prioritet..,i da se prvo gleda...
U sta gledas onda🤔

Neko ko je iz dobre porodice je vaspitan lepo,nema ni takve lose gene i ne moze biti nikako pokvaren....

Mozes da usvojis i vaspitas koliko hoces...
primera radi: ako neko usvoji dete nekog lopova to dete ima genetske predispozicije da bude zao,krade i radi najlosije stvari.Djabe ti sto ce mu das pare kad ima da ti krade iz samoposluge...

tu se slazemo.,i to svi mi gledamo da tako bude.,ali na kraju ne bude...Upitaj se dobro zasto....
Ja nisam nikakav zdravstveni radnik, daleko bilo. :hehe:
Moj čukundeda po majci je usvojen ,pa šta nam 'hvali! Bolja loza, od muške gde nema usvojenih.

Poslednja izmena:
Ja se pitam: ovi selektivci, pogotovu s muske strane, aj zene imaju prostor da budu selektivne, mada ukenyaju zbog drugih stvari, al muski? Nekako mi deluje da prvi nadrljaju. Dok se on pravi da joj pipa puls, gleda u stablo, dobije pike bude gotov. Za mesec dana vec ga upoznaje s njenim, pravila: ima li alkoholicara u porodici se menja u: ma cale cirka, domacin, ljud'na.

Ja se pitam: ovi selektivci, pogotovu s muske strane, aj zene imaju prostor da budu selektivne, mada ukenyaju zbog drugih stvari, al muski? Nekako mi deluje da prvi nadrljaju. Dok se on pravi da joj pipa puls, gleda u stablo, dobije pike bude gotov. Za mesec dana vec ga upoznaje s njenim, pravila: ima li alkoholicara u porodici se menja u: ma cale cirka, domacin, ljud'na.
Ee ovo si sad dobro i mudro rekao....

Koliko vas muski sto birate semenje kao pirinac upozna buducu svekrvu?
Al ne ono divna zena, a mama ce biti bomba na nju ili vredna teta.
Nee nego je upoznas. Navike, sta voli, ima li omiljenu boju? Cita? Sta cita? Prica li? Ljubazna, otvorena? Kakva je prema svekru? Jel svekar cuti kad ste svi zajedno? Ima li neznosti? Kakva je buduca mlada prema tati? Jel ono : Jooj cale aj cuti molim te, ili je ono: Moj tata kad podigne traktor jednom rukom? Imaju li cerka i tata jedan ljudski odnos, uvazavanje? Dinamika razgovora u porodici? Prekidaju li jedno drugo? Glasni? Tihi?

Back