Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Da li postoji neki program preko koga mogu da menjam bolju, font i velicnu slova i da kad namestim tako ocita na dvd-u?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoji neki program preko koga mogu da menjam bolju, font i velicnu slova i da kad namestim tako ocita na dvd-u?

Hvala
 Hvala 
Пробај за почетак најлакши начин, стави филм и превод у исти фолдер и нека им називи буду идентични, па пробај да ли ће плејер да учита.E, meni treba malo pomoci...
Skinula sam film - nije imao subtitle, a one koje sam nasla nisu bili adekvatni, pa sam uzela stvar u svoje ruke!
Uz pomoc Subtitle Workshop sam sama napravila i - radi, naravno..
Ali, sad hocu da "zalepim" subtitle na video... Da, kad ga pustim na dvd-ju (na TV-u), ima subtitle. Preko kog programa mogu to? Trazila sam i izguglala nesto, ali to nece...
Pouzdani program?
Hvala puno.

Пробај за почетак најлакши начин, стави филм и превод у исти фолдер и нека им називи буду идентични, па пробај да ли ће плејер да учита.
Ако неће, програми Auto Gordian Knot (free), Convertxtodvd... ће завршити посао. Можда мало потраје, али добро.
Наравно да AutoGK подржава .avi фајл као улазни.-Da li ako radim preko AutoGK video ne sme da bude "avi" ??? Ubicu se ako ne sme...

mplayer -sub my_movie-cd_1.sub -slang en -aid 2 my_movie-cd_1.avi -dumpsrtsub
mplayer movie.avi -sub yoursub.sub -dumpsrtsub

I onda, zna se: Replace "æ" with "ć".
 I onda, zna se: Replace "æ" with "ć".