Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Da li postoji neki program preko koga mogu da menjam bolju, font i velicnu slova i da kad namestim tako ocita na dvd-u?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoji neki program preko koga mogu da menjam bolju, font i velicnu slova i da kad namestim tako ocita na dvd-u?
Пробај за почетак најлакши начин, стави филм и превод у исти фолдер и нека им називи буду идентични, па пробај да ли ће плејер да учита.E, meni treba malo pomoci...
Skinula sam film - nije imao subtitle, a one koje sam nasla nisu bili adekvatni, pa sam uzela stvar u svoje ruke!
Uz pomoc Subtitle Workshop sam sama napravila i - radi, naravno..
Ali, sad hocu da "zalepim" subtitle na video... Da, kad ga pustim na dvd-ju (na TV-u), ima subtitle. Preko kog programa mogu to? Trazila sam i izguglala nesto, ali to nece...
Pouzdani program?
Hvala puno.
Пробај за почетак најлакши начин, стави филм и превод у исти фолдер и нека им називи буду идентични, па пробај да ли ће плејер да учита.
Ако неће, програми Auto Gordian Knot (free), Convertxtodvd... ће завршити посао. Можда мало потраје, али добро.![]()
Наравно да AutoGK подржава .avi фајл као улазни.-Da li ako radim preko AutoGK video ne sme da bude "avi" ??? Ubicu se ako ne sme...
mplayer -sub my_movie-cd_1.sub -slang en -aid 2 my_movie-cd_1.avi -dumpsrtsub
mplayer movie.avi -sub yoursub.sub -dumpsrtsub