Sirus The Virus
Primećen član
- Poruka
- 892
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nisu, zašto bi proizvodili zastarjele avione?
...
Napisao sam ti, od trećeg minuta Tudjman govori kako su se Srbi 1520 godine doselili na teritorije Hrvatske. Što nije istina, na tim teritorijama su oduvek živeli Srbi.
"Oduvijek", ha?
Baš oduvijek, ne malo kasnije od oduvijek? Nemaš pojma, ali nisam te to pitao.
Pitao sam te zašto izmišjlaš da Tuđman kaže da imamo pravo protjerati Srbe - treći put te pitam isto pitanje a ti si za sada dva puta loše izvrdao.
Hoćeš li i treći ili ćeš reći "Oprosti, pogriješio sam"?
Pitanje je retoričko, jer nikada nisi imao muda priznati vlastite zablude - lakše je vjerovati lažima ako nam se sviđaju.
Anal itičar: "nakon vraćanja Krima pod vlast Kijeva započeće raspad Rusije":
--------------
Аналитик: Распад России начнется с деоккупации Крыма
Сегодня, 22:53
--------------
Ovo il` je Džegi lično, il` su išli u istu večernju.![]()
Amerika je sravnila svaku zemlju protiv koje je ratuvala. Cilj je novi svetski poredak pod americkom dominazijom. Rusi i Kinezi smetaju zato i oni pale u njihovom dvoristu gde god stignu.
Kopeni rat protiv jugoslavije nisu vodili zato sto to zapadni narod nebi "podrzavao" a ne sto su se bojali.
A taj narodni problem cu da oni za par godina da sami rese. "Militizacija u zapadu" je vec odavno pocela. Jos malo i mi ce mo videti "novu" generaciju zombija koja ce sve da prihvati sta elita "kaze".
ma kakva teorija zavere. na tim prostorima žive ljudi koji najviše drže do sebe i svoje tradicije. ostali ili su njihovi ili plešu. ili pak prevelik zalogaj kao kina.Malo teorija zavere:
Jel znas sta je fascinirano? Amerikanci vode rat na bas tim prostorima koji su centralna tacka za razvoj covestanstva.
Balkan: Vinca Kultura
Ukrajina: Cucuteni Tripolye Kultura
Sirija: Nutafiska Kultura (oni su gradili prvi tempel pre 12 hiljada godina od njih je poceo neolitikum
Irak: Mesopotamia (Sumerci, Babilonci i tako dalje)
Meni se cini da novi svetski poredak hoce da unisti dokaze od zivilizacija koji su eksistirali pre tako svanog elitnog sistema koji se poceo siriti na planeti oko 3000 p.n.e. .
covece ,oni nisu u stanju da proizvedu avion pete generacije a ti pricas o Ratovima zvezda.Sve to sluzi za isisavanje dolara napacenih i cestitih americkih poreskih obveznika i tu se citava prica zavrsava.Kultura koja najveca sredstva izdvaja na projekte koji su namenjeni za ubijanje, nema buducnost.Zato se i ponasaju kao globlni siledzija koji je navikao samo da otima
Amerikanci vec idi na 6 ili 7 generaciju. A to cu biti "bespilotne" letelice koju ce na kraju da leti jedna KI.
Russia and Cyprus sign military deal for Mediterranean ports
Russian President Vladimir Putin and his Cypriot counterpart Nicos Anastasiades signed an agreement on Wednesday that will allow Russian navy ships regular access to ports on the Mediterranean island nation.
Znaš šta, poslušaj lepo ti tvog franjicu pa se onda prsi, a zapravo шимпшу ми рацку.
Pusti neznalice, pojma nemaju, merikanci ove godine uvode u naoruzanje F200 Superfantom
![]()