Moze li mi neko objasniti zasto su NATO, EU, Merika ovako pasivni i popustljivi prema Rusiji? Prvo zli Rusi izvrsise agresiju na jednu NATO saveznicu Gruziju, unistili joj vojsku i priznali dio njene zemlje kao nezavistan. Zapad suti, malo ko se usudio protestirati.
Onda uzeli Krim i prisvojili ga, opet zapad slabo reagira. Kao tamo neke sankcije koje ne bi uzdrmali ni Albaniju. Milsim kuis ono, kakve su to sankcije kad pojedincima zabranis ulazak u neku drzavu? Pa te zabrane postoje od kad i drzave. Nista novo.
Pa onda ode i Novorusija, zapad opet nista.
Kako to da je zapad koji o sebi ima tako visoko misljenje, najrazvijeniji, najmoderniji, najnapredniji, najjaci, ono bas sve madafaka naj naj naj, a onda se pojavi jedna propala, mala sicusna, siromasna
Rusija bez carapa igli eksera hrane vode lijekova koja jos uvijek zivi u 19 stoljecu (Blajbi tak veli) a zapad - prc, napuni gace iste sekunde.
Evo vec godinu dana citam ovdje kako Rusija pada, rublja pada, Novorusija pada, Krim se vojno "oslobadja" od Rusije, Rusija u okruzenju, NATO u Moskvi, malo je zapadnih novina koje o stupnju razvijenosti Rusije ne pisu kao o nekom pecinskom plemenu 2000 godina prije Krista.
Pa ako je Rusija tako slaba, sta se ceka?
Mislim koliko je zapad nemocan pokazuju naslovi poput onog da je tukao zenu, bio debel i zatezao lice ... ej, pazi, zapad nekom spocitava da je debel i zateze lice? Mekdonalds nacija i Beverli Hils retardi sa vise plastike na licu nego vlastite koze.
Rublja pada, Rusija ima 200 000 otkaza dnevno, e jadnici moji pa znate li vi o kome pricate? Sjetite se Lenjingrada, Staljingrada, taj narod je neunistiv, ne moze im niko nista, a pogotovo ne upiculjeni zapad gdje ne znas ko je veca pic.ka, musko ili zensko, mindjuse, igrice na iPhonu, Mekdonalds i klempave usi.
From Russia with love