Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10411282_345553828971541_5700839701684406765_n.jpg

...

Napisao sam ti, od trećeg minuta Tudjman govori kako su se Srbi 1520 godine doselili na teritorije Hrvatske. Što nije istina, na tim teritorijama su oduvek živeli Srbi.

"Oduvijek", ha? :lol:

Baš oduvijek, ne malo kasnije od oduvijek? Nemaš pojma, ali nisam te to pitao.

Pitao sam te zašto izmišjlaš da Tuđman kaže da imamo pravo protjerati Srbe - treći put te pitam isto pitanje a ti si za sada dva puta loše izvrdao.
Hoćeš li i treći ili ćeš reći "Oprosti, pogriješio sam"?
Pitanje je retoričko, jer nikada nisi imao muda priznati vlastite zablude - lakše je vjerovati lažima ako nam se sviđaju.

"Oduvijek", ha? :lol:

Baš oduvijek, ne malo kasnije od oduvijek? Nemaš pojma, ali nisam te to pitao.

Pitao sam te zašto izmišjlaš da Tuđman kaže da imamo pravo protjerati Srbe - treći put te pitam isto pitanje a ti si za sada dva puta loše izvrdao.
Hoćeš li i treći ili ćeš reći "Oprosti, pogriješio sam"?
Pitanje je retoričko, jer nikada nisi imao muda priznati vlastite zablude - lakše je vjerovati lažima ako nam se sviđaju.

Znaš šta, poslušaj lepo ti tvog franjicu pa se onda prsi, a zapravo шимпшу ми рацку.

Amerika je sravnila svaku zemlju protiv koje je ratuvala. Cilj je novi svetski poredak pod americkom dominazijom. Rusi i Kinezi smetaju zato i oni pale u njihovom dvoristu gde god stignu.
Kopeni rat protiv jugoslavije nisu vodili zato sto to zapadni narod nebi "podrzavao" a ne sto su se bojali.
A taj narodni problem cu da oni za par godina da sami rese. "Militizacija u zapadu" je vec odavno pocela. Jos malo i mi ce mo videti "novu" generaciju zombija koja ce sve da prihvati sta elita "kaze".

Iko, ček da te pitam šta beše ono sa Vijetnamom? i njega li sravni sa zemljom? Ili misliš da SAD nisu vodile rat nego bile samo posmatrač-pomagač južnog Vijetnama, kao sada u Ukrjini.

Malo teorija zavere:

Jel znas sta je fascinirano? Amerikanci vode rat na bas tim prostorima koji su centralna tacka za razvoj covestanstva.

Balkan: Vinca Kultura
Ukrajina: Cucuteni Tripolye Kultura
Sirija: Nutafiska Kultura (oni su gradili prvi tempel pre 12 hiljada godina od njih je poceo neolitikum
Irak: Mesopotamia (Sumerci, Babilonci i tako dalje)

Meni se cini da novi svetski poredak hoce da unisti dokaze od zivilizacija koji su eksistirali pre tako svanog elitnog sistema koji se poceo siriti na planeti oko 3000 p.n.e. .
ma kakva teorija zavere. na tim prostorima žive ljudi koji najviše drže do sebe i svoje tradicije. ostali ili su njihovi ili plešu. ili pak prevelik zalogaj kao kina.

covece ,oni nisu u stanju da proizvedu avion pete generacije a ti pricas o Ratovima zvezda.Sve to sluzi za isisavanje dolara napacenih i cestitih americkih poreskih obveznika i tu se citava prica zavrsava.Kultura koja najveca sredstva izdvaja na projekte koji su namenjeni za ubijanje, nema buducnost.Zato se i ponasaju kao globlni siledzija koji je navikao samo da otima

Evo pošto ne mogu da se smaram opet sa odgovorima, pa mu ti odgovori....SAMO ZA IKOMIKO-A

http://news.yahoo.com/usaf-paint-trucks-because-f-35-t-fly-033918678.html

http://news.yahoo.com/u-grounds-entire-f-35-fleet-pending-engine-004829590--finance.html

Ovo je samo sa americkih sajtova...i to bas poznatih. Dalje me mrzelo da kopam....

Amerikanci vec idi na 6 ili 7 generaciju. A to cu biti "bespilotne" letelice koju ce na kraju da leti jedna KI.

ЦЦЦЦ .... колико ти само касниш .... !

Американци су још пре 30 година показали последњу верзију својих ратних ваздушних крстарица .... једна се управо сада враћа на Земљу па могу да ти је дочарам ....

Poslednja izmena:
А шта ћемо сада кога ће да прозивају ?:per:

Луганска Република повукла 80 одсто тешког наоружања, Доњецка – 90 одсто

22:35 26.02.2015.

РЕПУБЛИКЕ НОВОРОСИЈЕ УПОЗОРАВАЈУ ДА КИЈЕВ САБОТИРА МИНСК-2

Министар одбране ДНР Владимир КОНОНОВ: ОЕБС практично не прати украјинску војску, која сакрива своју артиљерију у хангарима и гаражама. Украјинци не повлаче технику. То је игра на један гол, нажалост, ОЕБС контролише само нашу страну, не и украјинску

ЛУГАНСКА Народна Република је у складу с Минским споразумима повукла са линије раздвајања 80 одсто тешког наоружања предвиђеног тим споразумима, а Доњецка Република чак 90 одсто.

Ово је у четвртак изјавио председник ЛНР Игор Плотницки.

„Повлачење технике је завршено 80 одсто, ОЕБС је то потврдио.

На украјинској страни се све то одвија знатно неактивније.

Они нису испоштовали ни рокове, ни планове, и повлачење технике код њих је, по мом мишљењу, на неких 15-20 одсто” - казао је Плотњицкиј.

„Кијевска армија не спроводи Минске споразуме” - истакао је Плотницки.

„Ми смо већ написали писма и ОЕБС, и Кијеву, и Москви, и Паризу и Берлину о томе да Украјина намерно подрива договоре који су постојали” - казао је он.

„И председници који су преузели на себе гаранције спровођења Минских споразума, они, ја мислим, сада треба да се умешају и натерају Украјину да изврши обавезе које је преузела на себе” - сматра Плотницки.

„Тим пре што је Украјина одбила да исплаћује пензије становницима ДНР и ЛНР” - истакао је он.

У међувремену, и армија ДНР повлачи тешко наоружање у присуству посматрача ОЕБС, јавио је с лица места дописник РИА Новости. Председник ДНР, Александар Захарченко, прецизирао је да је већ повученко 90 онога што предвиђа Минск-2.

Командант града Докучајева Јуриј Шпагов рапортовао је са „лица места”: „У присуству мисије ОЕБС повлачимо самоходне топове калибра 150 милиметара на растојање до 100 километров од линије раздвајања. Овде више нема технике великог калибра”.

Повлачење технике у присуству мисије ОЕБС одвија се и код места Јеленовка.

У једној колони јебило пет самоходних топова.

Јуче је министар одбране ДНР Владимир Кононов изјавио да ОЕБС контролише повлачење наоружања само од стране устаника.

„Посматрачи (ОЕБС) траже своје маршруте патролирања, које се не поклапају увек с оним где се одвија повлачење наших снага.

Ми повлачимо технику, спремни смо да доставимо видео потврду – то није проблем” – изјавио је Кононов, дајући тиме до знања да ОЕБС жели да види где ће се налазити војна техника ДНР.

При том, по министровим речима, ОЕБС практично не прати украјинску војску, која сакрива своју артиљерију у хангарима и гаражама.

„То је поуздана информација: они не повлаче технику.

То је игра на један гол, нажалост, ОЕБС контролише само нашу страну, не и украјинску” – истакао је Кононов.

--8.jpg

ПЛОТЊИЦКИЈ: Ако се Украјина одрекне неонацизма – можемо одржати нови референдум

01:58 27.02.2015.

„ЉУДИ ЋЕ ДОБИТИ ЈОШ ЈЕДНУ ПРИЛИКУ ДА СЕ ИЗЈАСНЕ – СА КИМЕ И КАКО ЖЕЛЕ ДА ЖИВЕ”

ПРЕДСЕДНИК Луганске Републике Игор Плотњицкиј вечерај поново упозорио Кијев да ЛНР нема намеру да остане у Украјини каква је данас.

„Ми никада нисмо одбацивали Украјину као државу. То је наш сусед. Хоћемо ли или нећемо остати у Украјини – зависиће од тога каква ће бити сама Украјина. Украјина неонацизма и бандеровштине – то није наша Украјина! Ми у таквој Украјини никада нећемо бити! Све што је у споразумима Минск-2 – то је давање још једне шансе да Украјина промени своје државно устројство и курс” – подвукао је Плотњицкиј.

Уколико дође до позитивних промена у Украјини – указао је – Луганска Република ће одржати нови референдум:

„Људи ће у том случају добити прилику да се изјасне. Да кажу са киме и како желе да живе”.

-9.jpg

Poslednja izmena:
Стрелков: Украинские войска продолжают сосредоточение крупной войсковой группировки под Артемовском
сегодня, 00:30 поделиться:
4112
Стрелков: Украинские войска продолжают сосредоточение крупной войсковой группировки под Артемовском

Экс-министр обороны ДНР Игорь Стрелков сообщил, что имеющимся у него данным украинские войска не только не отводят боевую технику от линии разграничения, но наоборот "продолжают сосредоточение крупной войсковой группировки под Артемовском". "К фронту большими колоннами подбрасываются артиллерия, танки, другая тяжелая техника - в том числе непосредственно в направлении на Дебальцево", -отмечает экс-министр обороны ДНР. "Такие же группировки созданы у ст.Луганской и под Мариуполем", -предупреждает Игорь Стрелков.

-1-3.jpg

Мнения Фото Видео Сюжеты
Сводка по Донецку 27.02.2015
сегодня, 02:00 поделиться:
34
Сводка по Донецку 27.02.2015

00:03 - день начался с хороших двойных "бахов" на окраинах

00:15 - идет усиление обстрела, слышно хорошо, даже из центра

00:32 - обстрел карателями в сторону 1-й площадки, Горняка

00:35 - на Куйбышева дома ходят ходуном

00:37 - народ начал спускаться в подвалы, так как это уже 30 минут артобстрела и на эксцесс не похоже, больше напоминает ночи до Минских соглашений.

-1-2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back