Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije lako uspostaviti drzavnu strukturu u toku borbe, a cini mi se da Novorusi nisu imali toliko vremena i pomoci kao centralna vlast u Kijevu!
Dakle, da li je nekome poznato, kako se obnovlja proizvodnja i zivot na teritorijama LNR i DNR?

Не обнавља се још, ратна дејства су тамо. Прво да се протерају терористи усташки, па онда иде обнова и то уз издашну помоћ Руске федерације.

Не обнавља се још, ратна дејства су тамо. Прво да се протерају терористи усташки, па онда иде обнова и то уз издашну помоћ Руске федерације.

Ima li neko podatke da li je, i je li uopce, bilo kakva humanitarna pomoc iz svijeta upucena stanovnistvu LNR i DNR?

Дебаљцево

fZOhmAl.jpg

Rusi im svako toliko šalju konvoje, mora da se među puškama nađe i pokoja konzerva. :mrgreen:

Za Ruse znam, ali sta je sa konzervama koje i Rusi placaju svojim doprinosom u UN organizacijama za pomoc djeci, izbjeglicama, bolesnima itd, a iz tih UN organizacija, koliko je meni poznato, jos nista nije poslano Masi i Sergeju koji zive u LNR i DNR i koliko to govori o UN i "zapadnom" moralu?

Rat je surova stvar.Ponekad kao sada Ukrajinci moraš da žrtvuješ svoje vojnike da bi dosegao viši cilj.Realno gledano par hiljada Ukrajinskih vojnika u Debalcevu nisu predstavljali veći problem Rusima,ali njihovo povlačenje,stradanje i poraz posle podpisanog primirja Rusiji će doneti samo nove sankcije(za koje vidimo da su ozbiljno uzdrmale Rusku ekonomiju)i izolaciju.

Rat je surova stvar.Ponekad kao sada Ukrajinci moraš da žrtvuješ svoje vojnike da bi dosegao viši cilj.Realno gledano par hiljada Ukrajinskih vojnika u Debalcevu nisu predstavljali veći problem Rusima,ali njihovo povlačenje,stradanje i poraz posle podpisanog primirja Rusiji će doneti samo nove sankcije(za koje vidimo da su ozbiljno uzdrmale Rusku ekonomiju)i izolaciju.
Готово је, тзв укри пред Кремљом деле гладним русима мекдоналдс сендвиче!
:cepanje:
:tambalamba:

Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.

Surovo je ono šta su radili civilima, koji su se zato i pobunili protiv nametnug režima.

Lepo sam ti gore objasnila, glupo je traziti neke dokaze protiv Rusa, i da cela Rusija ucestvuje u ratu u Ukrajini, to je opravdano.
Da,da, dobro si cuo, opravdano, jer su Rusija i ruski narod napadnuti.
Citaj postove redom, ne preskaci, lepo ti je objasnjeno.

Јенкији као држава званично реагују и арлаучу за сваку џукелу која има њихов пасош - а уопште и не мора бити рођењем "американац" - а овамо се буне ШТО РУСИ РЕАГУЈУ И ШТИТЕ СОПСТВЕНИ НАРОД...... па не могу да верујем како су ниско пали, какав неморал, какви бедници......:dash::dash::dash:

Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.

I nakon svake takve pobjede i "radosti u mojim ocima", shvatim da ce jednoga dana, ako "Rusi" pobjede u ovom gradjanskom ratu, moji Krajisnici imati vecu sansu da se vrate kucama!

Vojna moc je uvek bila jace oruzje nego ekonomska moc

Price da ce Rusi sad odjednom da ustuknu zbog ekonomskih sankcija to su samo vase mastarije

Sto su sankcije vece to pro-Rusi vise napreduju :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back