Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.

A jel? A nije ti okupacija kad Jenkiji obojenom revolucijom dovedu svoje ljude, špijune i petokolonaše, na vlast da rade u njihovom interesu i ojade sve što se ojaditi da po scenariju koji se već dešava u ostatku Ukrajine i ostalim vukojebinama poput ove naše?

To ti nije okupacija. Samo kad Rus brani svoja osnovna pa i egzistencijalna prava, to ti je okupacija. Licemeru.

Moramo biti precizniji.

Evo, ja sam više puta tvrdio da je Debaljčevo zadnje što će separatisti osvojiti.
Pritom ne mislim da sela od par kuća, to ne možeš ni znati, nego gradove tipa Artemivska, Konstantinovke, Severodonjecka ili Kramatorska.

Dakle, ja tvrdim da u sljedećih godinu dana sepovi neće osvojiti niti jedan značajniji grad ili gradić.

Baniranje je bezveze i nije blam, ajmo ovako: ako izgubim, avatar mi je mjesec dana Putin i u potpisu piše "Volim Putina", a tebi isto to s Obamom.
Obična fotka, nikakva karikatura ili sprdačina. I ima da si često na forumu kao i do sada. :roll:

Imamo deal?

poblem je u cinjenici da ti ne mozes bez foruma,lako je tebi nalepiti Putina kao avatar sve dok visis ovde.
samobanovanje je ekstra opcija,nema razloga da zenatas preziveces,.Ukoliko Rusi ne osvoje do Avgusta najmanje dve hiljade kvadratnih kilometra ja odoh na izdrzavanje kazne,ukoliko osvoje ti letis u virtuelnu Lepoglavu na metar dana.Posteno?

Putin: Zapad snabdeva UKR oružjem...

Koji cinizam coveka koji je okupirao deo "bratske" drzave i dupe alavo hoce jos..Kakav demagog. Pitanje je odakle pobunjenicima teško naoružanje? Sa druge strane imamo regularno Ukrajinsku vojsku za koju je sasvim normalno da bude adekvatno naoružana. Pa i ako zapad naoružava paravojne formacije nije ništa gori od samog Putina koji to otvoreno čini već skoro godinu dana.Znaci batice, ala si ti puko! BRATSKI narodi??? Shvati, zena te je ostavila, ima drugog, batinama je svakako neces vratiti.
Dobar ces ti Rusima biti dok bude trajao rat, posle cemo te videti. Pogledaj koliko ti je radnika izgubilo posao zbog povlacenja stranaca iz Rusije, koliko si nafte i gasa prodavao pre godinu i po i po kojoj ceni a kakva situacija je danas. Kriza je zapoceta pred zimu, a zavrsice se ako bog da u prolece - kome ce tad trebati gas? O da, pricaces o tome kako si drugima naneo jos vecu stetu, ako to Rusima bude uteha... Znamo mi, kroz 10 godina ce ruska televizija reci narodu da su pukli.

Koji cinizam coveka koji je okupirao deo "bratske" drzave i dupe alavo hoce jos..Kakav demagog. Pitanje je odakle pobunjenicima teško naoružanje? Sa druge strane imamo regularno Ukrajinsku vojsku za koju je sasvim normalno da bude adekvatno naoružana. Pa i ako zapad naoružava paravojne formacije nije ništa gori od samog Putina koji to otvoreno čini već skoro godinu dana.Znaci batice, ala si ti puko! BRATSKI narodi??? Shvati, zena te je ostavila, ima drugog, batinama je svakako neces vratiti.
Dobar ces ti Rusima biti dok bude trajao rat, posle cemo te videti. Pogledaj koliko ti je radnika izgubilo posao zbog povlacenja stranaca iz Rusije, koliko si nafte i gasa prodavao pre godinu i po i po kojoj ceni a kakva situacija je danas. Kriza je zapoceta pred zimu, a zavrsice se ako bog da u prolece - kome ce tad trebati gas? O da, pricaces o tome kako si drugima naneo jos vecu stetu, ako to Rusima bude uteha... Znamo mi, kroz 10 godina ce ruska televizija reci narodu da su pukli.
Ивке што си од речи до речи украо коментар неког русофоба с Б-92?
То баш делује свињски, није ваљда да ниси способан да сам скројиш један русомрзачки коментар већ га узимаш са сајта аутошовинистичко-усташко-арнаутске багре?

Nego stručnjaku šta bi s ,,masovnim demonstracijama u Budimpešti zbog posete diktatora"?
Prekjuče si ih gromoglasno najavljivao potkrepljujući ih tezom o ugarskoj kraljevini(omašio si za 97 godina, al' šta sad, ljudi smo).

Izvoli demagogu,ja sam uvek pokriven činjenicama koje mi niko ovde ne može oboriti!

protest-protiv-putina-1.jpg

Kako Putin bije! Staljinizam=Putinizam

- - - - - - - - - -

Пазаром су марширале слуге нациста и сад тачно знамо ко су поименце, а у Москви је забрањено окупљање и промоција хомосексуалаца, те тако нећете више моћи да шетате тамо.

Pa što ih nisi zabranio,okupio jake srbe i zaustavio marširanje vojske kroz Pazar,a junačino?

Kako Putin bije! Staljinizam=Putinizam

- - - - - - - - - -

Pa što ih nisi zabranio,okupio jake srbe i zaustavio marširanje vojske kroz Pazar,a junačino?

Зато што све иде у своје време. Ево, ти се сад курчиш на интернету, а кад те наватамо цвилићеш ко и сваки гејмуђахедин о неким љуцким правима и слично. Храбар си сакривен иза монитора уместо да дођеш овде и да нам све што те тишти саспеш у лице. Јел си јунак ил си рибица, ако јеси дођи, чекамо те.

slobodan prevod sa holandskog:ukrajinske trupe su u sredu ujutru probile krvavi put u slobodu iz debeljceva.porosenko je izjavio da je on naredio povlacenje.gospodin porosenko je pokusao da to prikaze kao pozitivno povlacenje ali gubljenje ovog grada ima katastrofalan protiv udar za njegovu vojsku.njegovo odbijanje da ranije povuce vojsku kostalo je ukrajince veliki broj zrtava.koliko to niko ne zna. bilo ih je oko 8000 , on tvrdi da se 80% povuklo, ali gledajuci velicinu katastrofe ove nocne borbe , sumnjamo u to i njegovi potezi su se sad pokazali kao jako losi.mnogo kamiona je poslo, ali je jako malo stiglo na slobodu neki volodja misli da je samo 1/3 prosla.povlacenje je drzano u tajnosti, ali kad su krenuli za njih se otvorio pakao.pucano je sa svih strana i kad je malo svanulo to je postao pakao.pucalo se iz svih oruzja.kamioni su se sudarali, niko nije kupio mrtve jer ih je bilo previse.ranjeni smo davali nesto za smirenje i sklanjali ih u zaklon .posle ce ih nase jedinice pokupiti.poneki kamion je prosao, ali skoro svi koji su spasli su morali oko 4 km trcati kroz snezna polja

Poslednja izmena:

А ти седиш у Лихтенштајну и нама овде "солиш памет"........... сиктер !!! :evil:

Значи немаш сликицу из птичије перспективе.
Значи лажеш.

Pitaj Von Mansteina, on je ima, njegov reptil hara Novorusijom kao on ovom temom!

- - - - - - - - - -

Pišu nemački mediji kako je Porošenko izjavio da je naredio povlačenje .
Od kada se kapitulacija zove povlačenje ???:mrgreen:

Veli, planirano i organizirano povlacenje .. ali kuda??? z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back