WIBU
Poznat
- Poruka
- 8.082
Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.
A jel? A nije ti okupacija kad Jenkiji obojenom revolucijom dovedu svoje ljude, špijune i petokolonaše, na vlast da rade u njihovom interesu i ojade sve što se ojaditi da po scenariju koji se već dešava u ostatku Ukrajine i ostalim vukojebinama poput ove naše?
To ti nije okupacija. Samo kad Rus brani svoja osnovna pa i egzistencijalna prava, to ti je okupacija. Licemeru.