KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.833
Debaljcevo je strateški važnije za UKR od Mariupolja.
Krajem Travnja 1945 rece Adolf u bunkeru svojim generalima: Ma jeb.o Berlin, nije to tako vazno, Moskva pada najkasnije sutra ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debaljcevo je strateški važnije za UKR od Mariupolja.
Nije lako uspostaviti drzavnu strukturu u toku borbe, a cini mi se da Novorusi nisu imali toliko vremena i pomoci kao centralna vlast u Kijevu!
Dakle, da li je nekome poznato, kako se obnovlja proizvodnja i zivot na teritorijama LNR i DNR?
Не обнавља се још, ратна дејства су тамо. Прво да се протерају терористи усташки, па онда иде обнова и то уз издашну помоћ Руске федерације.
Куен Хедервари је дао понуду са севера, а Мусолини с југа... коме се царству приволети?
Ima li neko podatke da li je, i je li uopce, bilo kakva humanitarna pomoc iz svijeta upucena stanovnistvu LNR i DNR?

Орбан значи.Rusko-srpskoj imperiji, pitaj Boru kako napreduje taj "pravi čas za stavranje"
Ima li neko podatke da li je, i je li uopce, bilo kakva humanitarna pomoc iz svijeta upucena stanovnistvu LNR i DNR?
Rusi im svako toliko šalju konvoje, mora da se među puškama nađe i pokoja konzerva.![]()
Готово је, тзв укри пред Кремљом деле гладним русима мекдоналдс сендвиче!Rat je surova stvar.Ponekad kao sada Ukrajinci moraš da žrtvuješ svoje vojnike da bi dosegao viši cilj.Realno gledano par hiljada Ukrajinskih vojnika u Debalcevu nisu predstavljali veći problem Rusima,ali njihovo povlačenje,stradanje i poraz posle podpisanog primirja Rusiji će doneti samo nove sankcije(za koje vidimo da su ozbiljno uzdrmale Rusku ekonomiju)i izolaciju.

Rat je surova stvar.Ponekad kao sada Ukrajinci moraš da žrtvuješ svoje vojnike da bi dosegao viši cilj.Realno gledano par hiljada Ukrajinskih vojnika u Debalcevu nisu predstavljali veći problem Rusima,ali njihovo povlačenje,stradanje i poraz posle podpisanog primirja Rusiji će doneti samo nove sankcije(za koje vidimo da su ozbiljno uzdrmale Rusku ekonomiju)i izolaciju.
Treba naoružati Ukrajinsku vojsku kvalitetnim oružjem, pružiti im kvalitetno urganizacisju i strukturalnu podršku i takozvanoj rusiji pokazati da treba poštovati međunarodne granice.
Lepo sam ti gore objasnila, glupo je traziti neke dokaze protiv Rusa, i da cela Rusija ucestvuje u ratu u Ukrajini, to je opravdano.
Da,da, dobro si cuo, opravdano, jer su Rusija i ruski narod napadnuti.
Citaj postove redom, ne preskaci, lepo ti je objasnjeno.

Sve, sve, ali ta radost u očima našim kada "Rusija pobeđuje" ili šta već mi mislimo da se dešava u Ukrajini, to je neopisiv osećaj koji u meni budi gađenje.Ratovati protiv Ruske vojske je ravno teranju vode uz brdo,to je jasno kao dan...bolje su opremljeni bolje naoružani,tu poređenja nema...svima je jasno da je Ruska vojska ostvarila pobedu nad Ukrajinskom vojskom i dovršili su planirano zauzimanje Debaljceva,da li će ići na Mariupolj,to je znano samo Rusima i Bogu.za mene je ovo klasična okupacija jačeg nad slabijim i ništa više,već viđeno mnoooogo puta.priča da suvprotiv Ukrajinske vojske ratovali bivši rudari i traktoristi,jer je Ukrajinskih građana veoma malo među separatistima,uglavnom su plaćenici i Ruska redovna vojska.
Rat je surova stvar.Ponekad kao sada Ukrajinci moraš da žrtvuješ svoje vojnike da bi dosegao viši cilj.Realno gledano par hiljada Ukrajinskih vojnika u Debalcevu nisu predstavljali veći problem Rusima,ali njihovo povlačenje,stradanje i poraz posle podpisanog primirja Rusiji će doneti samo nove sankcije(za koje vidimo da su ozbiljno uzdrmale Rusku ekonomiju)i izolaciju.